H Έλενα διδάσκει Krav Maga

Συγκεντρώσου αν μπορείς σε αυτή την πληροφορία, σε προκαλούμε.

Να ξέρεις φίλε πως ο Μπάμπης αν και δεν είναι προληπτικός ΔΕΝ πιστεύει στις συμπτώσεις. Είναι δυνατόν να σε λένε Κοκκίνου και να μην είσαι τούμπανο σαν τη γνωστή αοιδό; Εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω και αν θες αποδείξεις ιδού: να σου γνωρίσω την Έλενα την Κοκκίνου, personal trainer στο επάγγελμα.

 

A post shared by Elena Kokkinou (@elena_kokkinou) on

Το κορίτσι , όπως μαθαίνουμε διδάσκει Krav Maga, την πολεμική τέχνη που χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις και οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ δηλαδή. Όπως μπορώ να σου αποδείξω σε λιγότερο από 20 κλικ, η κοπέλα έχει σίγουρα πιο δυνατό ιnstagram από ότι δεξί κροσέ.

Διότι αν κάνεις μια βόλτα στο διαδικτυακό της portofolio ή ακόμα καλύτερα στις επιλεγμένες φωτογραφίες που επέλεξε ο φίλος σου ο Μπάμπης, θα καταλάβεις ότι καλύτερα να δεχθείς μια γροθιά από εκείνη παρά να λουστείς με το οφθαλμόλουτρο που προσφέρει. Η γυναίκα σε ζαλίζει, τι πράγμα είναι αυτό!

Μετρίου αναστήματος που κάνεις τις καμπύλες της ακόμα πιο ζουμερές, πρόσωπο σαν ιταλική ζωγραφιά που απεικονίζει τη μεσογειακή ομορφιά και μια αγριάδα ανάμεικτη με τσαχπινιά. Ρε παιδιά προσπάθησα πολύ να συγκεντρωθώ για να σας παρουσιάσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αθλητικές της δραστηριότητες. Αλλά δεν τα κατάφερα! Συγγνώμη κιόλας, αλλά φταίω; Όχι πείτε μου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved