Η Διονυσία Μπουλούκου γεμίζει το Instagram με ανεπιτήδευτο αισθησιασμό

Αυτά είναι τα accounts που θέλουμε να βλέπουμε.

Δεν θα κρύψω τα λόγια μου. Βλέπω, γυρίζω, παρατηρώ. Αυτή είναι η δουλειά μου και οι γυναίκες είναι στο επίκεντρό της. Μπορεί να μην έχω τις αντοχές του παρελθόντος, τότε που γυρίζαμε με ένα παλιό Toyota όλη την Ελλάδα στην αναζήτηση της τέλειας ομορφιάς και της καψούρας, αλλά οι κεραίες μου ακόμα δουλεύουν. Και ό,τι χάνω σε αντοχή, το έχει κερδίσει σε εμπειρία.

Για μένα, έναν ταπεινό κήρυκα του θαύματος της γυναικείας ομορφιάς, ο οποίος πολλά βλέπει μα λιγότερα καταλαβαίνει, το κάλλος βρίσκεται παντού σε μια γυναίκα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες είναι καμωμένες από την ίδια πάστα, από τα ίδια υλικά.

Βλέπεις την Διονυσία Μπουλούκου και νιώθεις τι εννοώ. Διαθέτει μια ομορφιά που πηγάζει από μέσα της φυσικά, αρμονικά και ανεπιτήδευτα. Δεν κραυγάζει, δεν χρειάζεται να κραυγάσει. Είναι εκεί, να τη δεις και να σου κόψει την ανάσα χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι.

Είναι μια ομορφιά που έχει βρει την ιδανική αποτύπωσή της στο Instagram account της Διονυσίας. Σου έχω μιλήσει και στο παρελθόν για το πόσο κακή σχέση έχουν πολλές Ελληνίδες με το Instagram. Είναι λες και δεν αντιλαμβάνονται το πνεύμα του ίδιου του μέσου. Ευτυχώς, η Διονυσία Μπουλούκου αποτελεί φωτεινή εξαίρεση. Κάθε ποστ της έχει ένα λόγο που γίνεται. Δεν είναι τυχαίο και το κυριότερο έχει κάτι να πει.

Το προφίλ της είναι μικρές φωτογραφικές ιστορίες που δεν αφηγούνται απλώς τη ζωή και την καθημερινότητά της. Δεν είναι ψηφιακές απεικονίσεις του γούστο και της προσωπικής της αισθητικής. Εξιστορούν την ομορφιά της. Χωρίς ύμνους, ωδές ή παιάνες, μα με νότες πιο ήπιες και κάπως χαμηλόφωνα. Σαν ένα κελάηδισμα, σαν τον ήχο του νερού που κυλά στην κοίτη του ποταμού.

Δες και εσύ με τα μάτια σου και θα καταλάβεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved