4 ξανθιές που απειλούν τον θρόνο της Kate Upton

Αυτός ο Πόλεμος των Διαδόχων θα λήξει μάλλον ισοπαλία.

Δυσκολευόμαστε να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς την Kate Upton. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Είναι ίσως η πιο αγαπημένη ξανθιά μετά την Pamela Anderson και μας έχει χαρίσει τόσες στιγμές ευτυχίας που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Και δικαιολογημένα.

Όμως όλα έχουν ένα τέλος σωστά; Κάναμε την καρδιά μας πέτρα και προσπαθούσαμε να σκεφτούμε ποια κορίτσια θα έχουν σειρά όταν τελειώσει η «βασιλεία» της. Στις παρουσιάζουμε και σε καλούμε να διαλέξεις την αγαπημένη σου.

Charlotte McKinney

Charlotte McKinney Tyler Kandel 04

Ή αλλιώς, το βαρύ πυροβολικό του modeling. Γεννημένη για έρωτες, είναι ίσως η πιο πιστή «αντιγραφή» της Kate Upton. Και με το παραπάνω. Έκανε τον κύκλο της στα περιοδικά και τώρα φαίνεται να ασχολείται με πιο σοβαρές φωτογραφήσεις  μόδας. Αλλά αν έχεις την χάρη δύσκολα την κρύβεις.

Hannah Ferguson

ferg 1

Η Hannah έγινε γνωστή μέσα από διαφημίσεις γνωστής αλυσίδας φαστφουντάδικων στην Αμερική. Ποτέ δεν περίμενε να βρεθεί στον μεγάλο κόσμο του modeling και να ποζάρει για περιοδικά όπως το GQ και το Sports Illustrated. Σε κάθε περίπτωση, θα θέλεις να την γνωρίσεις καλύτερα.

Hailey Clauson

X160011 TK2 1859 rawWMFinal1920

Μόλις 22 χρονών και ήδη έχει καταφέρει να ποζάρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων αντρικών περιοδικών. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με οίκους μόδας όπως Gucci και Dsquared2, ενώ πρόσφατα την είδαμε σε διαφημίσεις της Agent Provocateur και στο βιντεοκλίπ του Jay-Z. Έχει ακόμα μέλλον μπροστά της. Ευτυχώς δηλαδή…

Genevieve Morton

maxresdefault

Νοτιοαφρικάνικο διαμάντι  ήταν το παρατσούκλι της στο Γιοχάνεσμπουργκ και μάλιστα για καλό λόγο. Έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο από το περιοδικό FHM και έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις πιο καυτές φωτογραφήσεις στο Sports Illustrated. Την αγαπάμε κυρίως με body paint.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved