7 σαραντάρες που κοντράρουν στα ίσια τη Fergie

Το ΚΟΡΜΙ γίνεται σήμερα 42 και εμείς παρουσιάζουμε μερικές αντάξιες celebrities.

Αδερφέ όταν για πρώτη φορά είχαν αντικρύσει τα μάτια μου τη Fergie, στο βίντεοκλίπ “My Humps” των Black Eyed Peas, δεν κατάφερα να σκεφτώ «τι άξια καλλιτέχνις» και τι «τρομερές φωνητικές ικανότητες διαθέτει η μουσικός». Το μοναδικό πράγμα που σκέφτηκα ήταν «ΤΙ ΚΩΛ ΣΩΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ».

Ελπίζω να μη με αδικείς ούτε να με θεωρήσεις υπερβολικό. Σε περίπτωση που σου περάσει αυτή η σκέψη από το κεφάλι βέβαια, θα σου πρότεινα να τσεκάρεις το πιο πάνω βιντεάκι. Αν είσαι νεαρής ηλικίας πρόσεξε πολύ γιατί σε βλέπω να μη μπορείς να κυκλοφορήσεις λόγω ανόρθωσης, εάν δε είσαι μεγάλη ηλικίας, φίλε συνταξιούχε, κάνε τα εξής: κράτα τα υπογλώσσια σφιχτά στο χέρι σου, πάρε βαθιά ανάσα και πάτα το κουμπί. Με δικιά σου ευθύνη.

Έτσι, επειδή το ΚΟΡΜΙ σήμερα γίνεται 42 χρονών, είπα να κάνω ένα μικρό αφιερωματάκι σε μερικές γυναικάρες celebrities. Που έχουν πατήσει τα 40 και έχουν κάθε δικαίωμα να παινεύονται για τον τιμητικό τίτλο της MILF. Και θα κόντραραν την αγαπητή Fergie για τον τίτλο της καλύτερης σαραντάρας εκεί έξω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved