Ηλιάννα ρίχ' το!

Aριστερό-δεξί κροσέ οι φωτογραφίες της 21χρονης χορεύτριας.

Θυμάσαι το κομματάκι που έλεγε «γυναίκες τριγύρω πολλές, παρά πολλές»; Αυτό ακριβώς παθαίνω και εγώ καθημερινά με αυτά τα διαμάντια που περνάνε όλη μέρα από τα μάτια μου στο ευλογημένο το Instagram.

Και αντέχω, είμαι δυνατός εγώ, πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, έχω συνηθίσει τη ζαλάδα που προκαλούνε τα θηλυκά. Όμως αυτό που έπαθε σήμερα το μεσημέρι είχα μήνες να το πάθω. ΤΙ ΚΟΡΜΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΗΛΙΑΝΝΑ ΛΕΚΚΑ;

 

A post shared by ILIANNA_LEKKA (@ilianna_lekka_) on

Μάγκα, μη βιάζεσαι στο βιντεάκι βλέπεις μονάχα το εκπληκτικό χαμόγελο της κοπέλας και τις ματάρες της να χαμογελάνε στην κάμερα.

Το κορίτσι έχει σπουδάσει αισθητικός, έχει χορέψει σε μεγάλα κλαμπ στην Αθήνα και στις Σπέτσες, και τώρα καταπιάνεται με το bartending. Είναι από τις barwoman που αγαπήσαμε με τρέλα, και νομίζω ότι τελικά το επίθετό αυτό όταν το έχουνε οι γυναίκες βγαίνουνε μαργαριτάρια.

Στα 21 της η Ηλιάννα δεν είναι από τα κορίτσια που βγάζει καμιά φωτογραφία που και που, το αντίθετο, γουστάρει να ποζάρει για την κάμερα. Και μπράβο της. Και μπράβο μας και εμάς που σήμερα δε φτιάξαμε απλά μια συλλογούλα, ρετροσπεκτίβα ολόκληρη φτιάξαμε για σένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved