Η σειρά εσωρούχων της Carmen Electra μάς ξύπνησε αναμνήσεις

Η  44χρονη -πλέον- καλλονή του Baywatch είναι σαν το παλιό καλό κρασί.

Η Carmen Electra ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που θα αποκαλούσες σταθερή αξία. Που όσο μεγαλώνουν τόσο πιο πολύ ομορφαίνουν. Που σε γεμίζουν με αναμνήσεις και που, ουσιαστικά, σε έφεραν από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή.  Η Carmen είναι μία τέτοια γυναίκα. Το έκανε μέσα από το Baywatch. Mέσα από τις φωτογραφήσεις της για το Playboy. Σήμερα, εν έτει 2017, συνεχίζει να το κάνει.

Αυτή τη φορά όχι μέσα από κάποια σειρά, αλλά από τη νέα σειρά εσωρούχων της που ακούει στο όνομα With Love From Carmen. Και μπορεί εύλογα να αναρωτηθείς «Μας ενδιαφέρει μια σειρά εσωρούχων;». Ίσως και όχι. Όταν όμως έχει να κάνει με την Carmen Electra, ή ακόμα καλύτερα, όταν ποζάρει η ίδια η Carmen Electra με αυτά, μας ενδιαφέρει και με το παραπάνω. Η 44χρονη πόζαρε για άλλη μία φορά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο για τα σχέδια, όσο και για το πόσο άναυδο μπορεί να σε αφήσει στα 44 της.

carmen electra instagram lingerie 5

«Από την εποχή που έκανα φωτογραφήσεις ήθελα να δημιουργήσω την δική μου σειρά ρούχων. Πρέπει να γνωρίζεις το σώμα σου και πως θέλεις να δείχνεις. Προσωπικά μου αρέσουν οι κορσέδες, αλλά όταν είμαι σπίτι θέλω να φοράω κάτι άνετο» δήλωσε σε συνέντευξή της στο FOX και πολύ χαιρόμαστε που έχει ακόμα την σέξι διάθεση για να ασχολείται με εσώρουχα. Δείχνει πως το ένστικτό μας τόσα χρόνια, δεν έκανε λάθος. Η Carmen είναι φτιαγμένη για έρωτες.

carmen electra instagram lingerie 4 

carmen electra instagram lingerie 7

Εμείς το μόνο που έχουμε να της ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία στη νέα της επιχειρηματική κίνηση και δηλώνουμε πως θα την στηρίζουμε ακόμη και αν αποφασίσει να κάνει μπίζνα με γκαζόζες.

carmen electra instagram lingerie 1

Κάποιες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved