Δημητρούλα, να ξέρεις πως είμαστε διαθέσιμοι για βολτούλα

Βασική μας αρχή να μην ρίχνουμε άκυρο σε τέτοια κορίτσια.

Την αγαπάμε την Κρήτη. Βασικά, την λατρεύουμε. Για μια σειρά από λόγους.

Πέρα από τους προφανείς, από το γεγονός δηλαδή ότι κάτω από την μύτη μας (στην κυριολεξία) έχουμε ένα σούπερ ντούπερ ταξιδιωτικό προορισμό ο οποίος μας φιλοξενεί τα καλοκαίρια και μας ξεχαρμανιάζει με τις εξωπραγματικές της παραλίες και τις τσικουδοκαταστάσεις στα σοκάκια κάθε παλιάς της πόλης, η Κρήτη μας κάνει χαρούμενους και για έναν ακόμη λόγο: για τα προσωπάκια που θα συναντήσεις σε Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο και σε κάθε άλλο μέρος όπου ευδοκιμεί το ιδιαίτερο πλάσμα που ακούει στο όνομα «Κρητικοπούλα».

Αλλά δεν είναι μονάχα οι ντόπιες που ομορφαίνουν το ήδη πανέμορφο νησί. Το χεράκι τους για την αναβάθμιση το βάζουν και οι... εισαγώμενες, οι φοιτήτριες δηλαδή που σπουδάζουν στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ του.

Μια από αυτές η Μυτιληνιά, Δήμητρα Μανούσου, η οποία σπουδάζει στο ΤΕΙ Ηρακλείου και προφανώς κάθε που κάνει την περαντζάδα της από τηνΚρήνη Μοροζίνι, πέρα από τα αντράκια της περιοχής αναγκάζει ακόμη κι εκείνα τα Λιοντάρια να στρέφονται προς το μέρος της. ΟΚ, ο Μπαμπίνος γίνεται υπερβολικός, αλλά ο Μπαμπίνος έχει τους λόγους του.

Αυτό το βιντεάκι είναι ένα μικρό μέρος μόνο που επαληθεύει την υπερβολή μου. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί για να ανακαλύψεις το υπόλοιπο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved