Ιωάννα τι κάνεις, θες να μας τρελάνεις;

Η μακιγιέζ των ονείρων σου είναι ένα κλικ μακριά.

Την λένε Ιωάννα Μπέλλα φίλε μου, που θα πει «όμορφη» στα ιταλικά, τι δεν καταλαβαίνεις; Στο λέω για την περίπτωση που δεν το ξέρεις αν και το κόβω λίγο χλωμό να μην το γνωρίζεις. Το ξέρεις δεν το ξέρεις τώρα, δεν έχει μεγάλη σημασία αφού αλλού είναι το ζουμί της υπόθεσης εδώ πέρα, στη λαϊκή παροιμία με άλλα λόγια που λέει «φάτε μάτια ψάρια».

Διότι η κοπέλα είναι όνομα και πράμα!

Όταν φωτογραφιζόταν στα Σύβοτα πρέπει στην παραλία να είχαν γουρλώσει τα μάτια τους οι άντρες από την Κέρκυρα μέχρι την Ηγουμενίτσα. Πέντε-έξι εγκεφαλικούλια και μερικές δεκάδες καρδιακά σίγουρα τα κέρασε εκείνο το μεσημέρι το κορίτσι από τη Βέροια. Χα-λά-λι της, και μπράβο της και στείλε μας στα νοσοκομεία Ιωάννα!

Η Ιωάννα που λες είναι μακιγιέζ και ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα ήθελες να «σκάσει» στον γάμο σου να βάψει τη μέλλουσα γυναίκα σου, γιατί ξαφνικά τα δεσμά του γάμου θα φαίνονταν ακόμα πιο βαριά. Το κόβω να έκλαιγες στον ώμο του κουμπάρου.

Τι να λέμε αδερφέ μου, εγώ πριν σε αφήσω να κάνεις οφθαλμόλουτρο στην γκάλερι, να σου μεταφέρω σχόλιο άγνωστου φίλου που έγραψε στον τοίχο της «ότι είναι από τα πιο ωραία κορίτσια έχει δει στο instragram». Συμφωνώ και επαυξάνω με το παλικάρι, και να τονίσουμε πως είμαι ειδικός επί του θέματος και το έχω φάει το αντικείμενο με το κουτάλι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved