Μία φωτογραφία της Emily Ratajkowski δεν είναι ποτέ αρκετή

Το μοντέλο που έμαθες να αγαπάς, στις πιο αποκαλυπτικές πόζες που έχεις δει ποτέ. 

Από το 2012 που μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητά μας με την αποκαλυπτική της φωτογράφιση στο περιοδικό «Treats!», μας έχει καταστρέψει. Πριν ακολουθήσεις τον δρόμο του κολαστηρίου κι αρχίσεις να κλικάρεις μία-μία τις φωτογραφίες που διαλέξαμε για πάρτη της, μάθε λίγα πράγματα για το κορίτσι που κρύβει πολλά περισσότερα από το «άρρωστο» στήθος και το καλλίγραμμο κορμί πίσω από τα προκλητικά της ρούχα. 

Η Emily, μπουμπούκι 25 χρονών, γεννημένη στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς και με πολωνικές-ιρλανδικές ρίζες, ξεκίνησε μία πολυσύνθετη καριέρα που παρά τους ρόλους… κινηματογραφικής ταχύτητας σε σειρές, ταινίες (πιο γνωστό το «Gone Girl» στο πλευρό του Ben Affleck) και video clip (την απολαύσαμε στο «Love Somebody» των Maroon 5) η «bitch» πλευρά της, την ώθησε στον χώρο του μόντελινγκ και της καυτής πόζας. Η σεξουαλικότητα έχει ιερό χαρακτήρα, όχι μόνο για την ίδια, αλλά για κάθε γυναίκα πάνω στη γη, τα δικαιώματα της οποίας θέλει να προασπίζει μέσα από τις φεμινιστικές της ευαισθησίες.

Όλα αυτά βέβαια πάνe περίπατο στο μυαλό όλων, όταν μένουμε κάγκελο χαζεύοντάς τη σε διάφορα concept φωτογραφήσεων -μέχρι και στη Σαντορίνη έφτασε η χάρη της- από τα οποία έχει τον τρόπο να κλέβει και να συγκεντρώνει όλο το κεντράρισμα του φωτογραφικού φακού.

Παίξε μπάλα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved