Τριγωνίδου και... άσσος!

Τέτοια ποστ σε πρώτο χρόνο θα τα υμνούσε μέχρι και ο Χάρης Αλευρόπουλος.

Αχ… τι ωραίο που ήταν το ελληνικό βόλεϊ στα '90s! Εξ ου και η αναφορά σε Χάρη Αλευρόπουλο στο lead του άρθρου. Θα μου πεις, τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Πωλίνα Τριγωνίδου; Έχουν, διότι μπορεί η Πωλίνα Τριγωνίδου να μην τα πολυπρόλαβε τα '90s, αλλά έχει αφήσει το στίγμα στα ελληνικά φιλέ και ειδικότερα σε εκείνα της Θεσσαλονίκης. Τα έχουμε ξαναπεί πόσο τυχεροί είναι οι Θεσσαλονικείς, μην τα ξαναλέμε.

Κι όμως, οι φιλοδοξίες και οι ικανότητες της δεν περιορίζονται μόνο στο γήπεδο. Ραδιοφωνική παραγωγός (συμπαρουσιάστρια του μέγιστου Μπάμπη Μπατμανίδη στο παρελθόν και τώρα στον North 98), pr σε γνωστά μαγαζιά της πόλης είναι μερικές μόνο από τις παράλληλες ενασχολήσεις της. Μέσα σε όλα, η Πωλίνα λατρεύει και το ποδόσφαιρο, έχοντας φτάσει να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του εθνικού γυναικείου πρωταθλήματος.

Επίσης, πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις είναι στις κερκίδες του Καυτατζογλείου αφού μια ζωή Ηρακλής η Πωλίνα. Όνειρο της, όσο και αν ακούγεται παράξενο, είναι να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα κάνει μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα. Όχι κακή ιδέα, αλλά κάπως δυσάρεστη για εμάς αφού μόνο θα την ακούμε.

Μέχρι τότε μπορείς να χαζεύεις το λογαριασμό της στο Instagram, όπου κάθε ποστ της είναι σαν να καρφώνει με δύναμη στη διαγώνιο χωρίς μπλοκ μπροστά της. Σίγουρος πόντος στα μάτια και στο μυαλό σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved