Η μόνη λύση για να αντιμετωπίσεις τα σπυράκια που σε ταλαιπωρούν

Η μάχη της ακμής κερδίζεται με άργιλο.

Τα σπυράκια και η ακμή δεν είναι κάτι που το βιώνεις μόνο στην εφηβεία. Έχει να κάνει με την ποιότητα του δέρματός σου και με τους πόρους της επιδερμίδας σου. Και αν υποφέρεις από έντονα σημάδια που δεν λένε να φύγουν, ίσως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά έναν καθαρισμό προσώπου με άργιλο.

green argilos

Τι είναι; Ένα πλούσιο σε μέταλλα ιζηματογενές πέτρωμα, το οποίο βελτιώνει την φύση της επιδερμίδας σου. Υπάρχουν διάφορα χρώματα αλλά ο πράσινος, ο παραδοσιακός, είναι αυτός που θα εξαφανίσει το πρόβλημά σου, μιάς είναι πλούσιος σε μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου και του αργιλίου. Είναι ιδανικός για καθαρισμό, είναι αντιφλεγμονώδης και θα φροντίσει να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σου αμέσως για να την καθαρίσει.

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Θα ανακατέψεις τον άργιλο (πωλείται στα φαρμακεία σε σκόνη) με νερό μέχρι να γίνεις σαν χυλός και στη συνέχεια θα τον απλώσεις στο πρόσωπό σου. Προσοχή: δεν θα την αφήσεις να στεγνώσει τελείως και να ξεραθεί, γιατί θα ξεκινήσει να ασκείται πίεση στα τριχοειδή αγγεία. Ξέβγαλε τον άργιλο από το πρόσωπο καλά και θα δεις αποτελέσματα στις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Και τέλος τα σημάδια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved