5 στιγμές που ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι καλύτερο από το ντους

Δώσε 30 λεπτά στον εαυτό σου.

Με τους ρυθμούς που ζούμε η διαδικασία στο μπάνιο οφείλει να είναι λιτή, δωρική κι απέριττη. Δεν προλαβαίνεις κανονικά αλλιώς, έχεις να κάνεις χίλιες δουλειές μέσα στη μέρα, να τρέχεις μέσα στο άγχος και να κολλάς και στην κίνηση των δρόμων.

Όπως καταλαβαίνεις όλη αυτή η κατάσταση κοστίζει στον οργανισμό σου. Έτσι, κάποιες φορές, ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι η μόνη λύση –σε αντίθεση με το γνωστό ντους των 3 λεπτών.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό; Ανάλογα την περίπτωση θα σου πούμε.

1. Όταν το κορμί σου πονάει

Blog image 66

Είπαμε: κούραση κι άγχος. Με το ντους δε βγαίνουν αυτά. Με ένα χλιαρό μπανάκι το καλοκαίρι ή ένα καυτό το χειμώνα το κορμί μπορεί να επανέλθει σε πιο φυσιολογική κατάσταση.

2. Όταν το δέρμα σου έχει γίνει γυαλόχαρτο

Τι νόμιζες ότι η επιδερμίδα σου θα γλυτώσει από τη δεινή καθημερινότητα; Όχι φίλε μου λάθος έκανες. Με ντουζάκι το PH του δέρματος δεν κατάφερε να το επιστρέψει στα κανονικά επίπεδα ποτέ κανείς. Κάτσε να μουλιάσεις να δεις άσπρη μέρα.

3. Όταν το μυαλό έχει βαρέσει GAME OVER

bath relax

Έχεις πολλά στο νου σου και το μυαλό σου δεν ταξιδεύει; Απλά έχει γίνει λάσπη από την κούραση; Βούτα στη μπανιέρα, είναι η καλύτερη λύση για reset μετά το μπάνιο στη θάλασσα. Θα αδειάσει το κεφάλι σου. Επιτέλους.

4. Όταν το μαλλί σου είναι στην εντέλεια

Η μέρα ήταν κουραστική αλλά το μαλλί σου κράτησε χαρακτήρα. Είναι και φαίνεται όπως πρέπει. Θα το καταστρέψεις στο ντους; Όχι. Κάνε δώρο στον εαυτό σου μισή ώρα στο υγρό στοιχείο. Μετά θα είσαι έτοιμος για τη βραδινή σου έξοδο.

5. Όταν θες ηρεμία και ποτάρα

Καλύτερη κρυψώνα στο σπίτι, μακριά από προβλήματα, σχέσεις και το κινητό δε θα βρεις. Βάλε ένα ποτάκι και μούλιασε μέσα στη μίνι πισίνα σου σαν άλλος «Σημαδεμένος».

scarface 2



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved