Ζίον Ουίλιαμσον: Το λυκειόπαιδο που κάνει τον Λεμπρόν να τρέμει

Στιγμές μαγείας από «Νext Big Thing» του παγκόσμιου μπάσκετ.

Αν τον δεις να παίζει θα αναρωτηθείς «πώς και δεν τον έχω δει σε κάποια γνωστή ομάδα»; Και δεν θα έχεις άδικο. Δεν βλέπεις συχνά άλλωστε τύπο με ύψος κάτω από 2 μέτρα (1,98 μ.) να έχει άλμα μεγαλύτερο από τους Γκόρντον-Λαβίν, να την καρφώνει με μανία και άνεση πιο πολύ και από τον Αντετοκούνμπο.

Να μοιράζει «φυστίκα» σαν βολεϊμπολίστας, να έχει σουτ με υπέροχη μηχανική –αριστερόχειρας παρακαλώ- και τρομακτικό χειρισμό της μπάλας.

zion

Ναι άρχοντα. Αυτός είναι ο Ζίον Ουίλιαμσον. Είναι μόλις 17 ετών, κάνει γιογιό όποιον θέλει, τα καλύτερα κολέγια σφάζονται στα πόδια του προκειμένου να φορέσει έστω και για μια χρονιά τη φανέλα τους, ενώ είναι βέβαιο πως όταν δηλώσει υποψηφιότητα για το ντραφτ του ΝΒΑ όλος ο κόσμος θα ασχολείται με το ποιος θα επιλεγεί από το #2 και κάτω.  

Αν ασχολείσαι με τα ταλέντα από την Αμερική σίγουρα έχεις βαρεθεί να βλέπεις βιντεάκια του στο Youtube. Αν πάλι όχι, ας πρόσεχες. Ήρθε η ώρα να ενημερωθείς. Ιδού τα καλύτερα του φαινομένου από το Λύκειο Σπάρτανγμπεργκ της Νότιας Καρολίνας.

Προσδέσου και απόλαυσε...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved