Μάθαμε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ

Θα γίνει πάλι της κακομοίρας.

Ο τελευταίος μεγάλος αγώνας για τον Ιρλανδό δεν έληξε και με τον καλύτερο τρόπο. Ο «κουμπαράς» ήταν γεμάτος, ο Μέιγουεδερ δεν ήταν καθόλου εύκολος αντίπαλος και κάπως έτσι ο ΚόνορΜακΓκρέγκορ ΜακΓκρέγκορ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος της επιτροπής των αγώνων UFC Ντάνα Γουάιτ, αποκάλυψε άθελα του πως ο πρωταθλητής ελαφρών βαρών Τόνι Φέργκιουσον, είναι ο επόμενος μεγάλος αγώνας που πρέπει να διοργανωθεί και που βγάζει λογική ότι πρέπει να γίνει. Όλα αυτά φυσικά, δεν θα είχαν ειπωθεί χωρίς την νίκη του Φέργκιουσον επί του Τόμι Λι στο UFC 217. Νωρίτερα στην ίδια χρονιά, ο πρωταθλητής που ειδικεύεται στο ζίου ζίτσου, είχε δηλώσει πως ο ΜακΓκρέγκορ «Είναι απάτη και δεν πρόκειται να κερδίσει κανέναν μέσα στην επόμενη χρονιά». Δεν ξέρουμε αν λέει μεγάλα λόγια αλλά σίγουρα έχε κάνει μεγάλα έργα. Δες παρακάτω.

Τα πράγματα δεν είναι σίγουρα εύκολα για τον Μακ Γκρέγκορ, καθότι ο «El Cucuy» -όπως είναι γνωστός ο Φέργκιουσον- είναι ένας ικανός αθλητής με εκρηκτικές επιθέσεις και θανατηφόρες λαβές. 

Ο Φέργκιουσον είναι η επόμενη λογική επιλογή. Το θέμα είναι αν θα δεχτεί να παλαίψει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved