Ανέβηκε στο βάθρο, έπαιξαν λάθος εθνικό ύμνο, την έκανε με ελαφρά

Αμηχανία.

Όλοι εκείνοι που θεωρούν το στίβο ως ένα άθλημα λιγότερο φαντασμαγορικό συγκριτικά με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή κάποιο άλλο ομαδικό σπορ, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξουν άποψη αφού δουν το παρακάτω βίντεο. 

Στο στίβο, φίλοι μου, γίνονται πραγματάκια. Και γίνονται πραγματάκια που δεν τα συναντάς αλλού. Όπως για παράδειγμα, να κερδίζεις χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν, να ανεβαίνεις στο βάθρο φορώντας το χρυσό μετάλιο στο λαιμό κι εκεί που είσαι έτοιμος να νιώσεις μια κάποια συγκίνηση ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της χώρας την οποία εκπροσωπείς, να σου βάζουν στα ηχεία τον εθνικό ύμνο μιας άλλης χώρας. 

Όπως καλή ώρα συνέβη στη 19χρονη, Βιολέτα Σκβόρτσοβα, από τη Λευκορωσία, η οποία κατέκτησε το χρυσό στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που διεξάγεται στην Ιταλία. 


Η αμηχανία στο φουλ και -για να σας πω την αλήθεια- ψιλονορμάλ η αντίδρασή της να κατέβει από το βάθρο ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Σκέψου τώρα να παίζει ο ύμνος της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στα μεγάφωνα και οι στίχοι που περιέχει να 'ναι σε φάση:

♫ Μεγάλη μου Βοσνία /

σαν και σένα άλλη καμία /

περήφανοι που δεν είσαι χάλι /

σαν τη Λευκορωσία ♫


Δεν παίζουν με αυτά, οπότε ορθά έπραξε.

Και πάλι καλά, να λέει, που έπαιξαν τον ύμνο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και δεν έπαιξαν τίποτα ξημερώματα ξερωγω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved