associated press Ο Γκαρνάτσο ντύθηκε Ρούνεϊ και πέτυχε το γκολ της χρονιάς

Φυσικά και θα ξεκινούσε debate για το ποιος έχει πετύχει το ομορφότερο τέρμα.

Χρειάστηκε μόλις 3 λεπτά και μία μοναδική έμπνευση ώστε να κάνει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ασχοληθεί μαζί του. Ο Alejandro Garnacho το πίστεψε, το τόλμησε και το πέτυχε. Σκόραρε το γκολ της χρονιάς στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον, όταν με ψαλιδάκι που θύμισε Ρούνεϊ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τη σεζόν 2010-11 άνοιξε το σκορ στον αγώνα.

 

 

«Ναι μεν πέτυχα την μπάλα, όπως την ήθελα. Ωστόσο, δεν ήξερα αν είχε μπει γκολ ή όχι. Το κατάλαβα από την ώρα και τη στιγμή που άκουσα τον κόσμο να φωνάζει και να πανηγυρίζει. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο ωραία και εντυπωσιακά γκολ που έχω σημειώσει στην καριέρα μου. Μάλλον το πιο ωραίο. Δεν ξέρω αν θα είναι και το καλύτερο της σεζόν. Θα δείξει! Είναι ακόμα Νοέμβριος, αλλά φαίνεται πως θα έχει πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο», ανέφερε κάπως ταπεινά μετά το τέλος του αγώνα. 

 

 

Φυσικά στα social media ξεκίνησε ένα άτυπο debate για το ποιος έχει σκοράρει το ομορφότερο γκολ και κάθε πλευρά έχει τα επιχειρήματά της. Θα τσακωθούμε για αυτά τα δύο ποδοσφαιρικά ποιήματα; Φυσικά και όχι. Το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι πως αποτελεί κάποιου είδους ευλογία ή παρηγοριά (αναλόγως πως βλέπεις το ποτήρι) να είσαι οπαδός των “Κόκκινων Διαβόλων”. 

Εσύ, πάντως, ποιο θεωρείς ομορφότερο; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved