Ο Rafael Nadal παγκόσμιος πρεσβευτής της Tommy Hilfinger

Ο διάσημος αστέρας του τενις εμφανίζεται στην καμπάνια της συλλογής Tommy Hilfiger Tailored Fall 2016, που περιλαμβάνει την limited-edition συλλογή κοστουμιών THFLEX Rafael Nadal Edition.

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο διεθνώς αναγνωρισμένος αστέρας του τένις και παγκόσμιος πρεσβευτής του brand Tommy Hilfiger, Rafael Nadal, θα εμφανιστεί στην καμπάνια της συλλογής Tommy Hilfiger Tailored για το Φθινόπωρο του 2016. Η καμπάνια παρουσιάζει τον Rafael Nadal να φοράει Tommy Hilfiger Tailored THFLEX σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις, επιδεικνύοντας την ευελιξία, την άνεση και την δυνατότητα της κίνησης που νοιώθει μέσα στα κοστούμια αυτά. Οι συλλογές Tommy Hilfiger Tailored και THFLEX Rafael Nadal Edition θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

«Η εν εξελίξει συνεργασία μας σε επίπεδο παγκόσμιου πρεσβευτή με τον Rafael Nadal συνεχίζει να ασκεί έντονη επιρροή στους καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό εμπορικό αντίκτυπο σε όλες τις κατηγορίες της ανδρικής ένδυσης παγκοσμίως» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Οι καμπάνιες του Rafael Nadal απευθύνονται και δεσμεύουν συναισθηματικά την επόμενη γενιά των Tommy fans – έχει αυτοπεποίθηση, είναι cool και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του το στυλ τόσο σοβαρά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την τρίτη σεζόν αυτής της συνεργασίας».

Η καμπάνια φωτογραφήθηκε στο Palm Springs της Καλιφόρνια από τον φωτογράφο Mikael Jansson και την επιμελήθηκε στυλιστικά ο Sean Spellman. Εμπνευσμένη από τον δραστήριο τρόπο ζωής του Rafael Nadal, απεικονίζει τρεις γενικευμένες στιγμές: “Down Time”, “On The Road” και “Strictly Business”. Για την κάθε περίσταση, ο Rafael Nadal φόρεσε ένα διαφορετικό κοστούμι THFLEX Rafael Nadal Edition το οποίο έχει δημιουργηθεί επιδέξια με υψηλής απόδοσης Ιταλικά υφάσματα. Ραμμένα για τις σύγχρονες ανάγκες της κίνησης του σώματος, η επιλογή των μονόπετων και των σταυρωτών κοστουμιών έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις υπάρχουσες απαιτήσεις του σημερινού τρόπου ζωής με μία συμπαγή αίσθηση αφής και βελτιωμένη την δυνατότητα της έλλειψης ζαρώματος. Το αποτέλεσμα δημιουργεί ένα πρωτοφανές επίπεδο τεντώματος και εγγυημένης άνεσης, γιορτάζοντας την κομψότητα του tailored με την καινοτομία στην κλασική χαρακτηριστική ανδρική ένδυση.

«Τα σχέδια του Tommy είναι cool, σοφιστικέ και εύκολα στο να φορεθούν, και είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζεται η συνεργασία μου με το brand το Φθινόπωρο του 2016» δήλωσε ο Rafael Nadal. «Είτε ταξιδεύω για ένα τουρνουά τένις, είτε σε μία επίσημη εμφάνιση ή σε μία καθημερινή έξοδο για φαγητό με φίλους, ξέρω ότι υπάρχει το κατάλληλο σχέδιο Tommy Hilfiger για κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Επιπρόσθετα της συλλογής Tommy Hilfiger Tailored, ο Rafael Nadal συνεχίζει την εν εξελίξει συνεργασία του σε επίπεδο παγκόσμιου πρεσβευτή για την συλλογή Tommy Hilfiger underwear και το άρωμα. Η συνεργασία του brand με τον αστέρα του τένις ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2015 με εύστοχες καμπάνιες και ένα pop-up τουρνουά τένις στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Η συνεργασία συνεχίστηκε την Άνοιξη του 2016 με το λανσάρισμα της καινοτόμου συλλεκτικής συλλογής THFLEX Rafael Nadal Edition.

 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Αυστηρή στο στυλ, άνετη στην κίνηση:

Η συλλεκτική συλλογή THFLEX Rafael Nadal Edition παρουσιάζει μία σειρά μοντέρνων κοστουμιών και πουκαμίσων κατασκευασμένων από υψηλής ποιότητας και απόδοσης υφάσματα.

 

DOWN TIME

Το διακριτικό καθημερινό ντύσιμο συναντά το αβίαστα cool:

κλασικό μάλλινο blazer, premium μάλλινο πουλόβερ και denton παντελόνια δίνουν το στίγμα τους για χαλαρά Σαββατοκύριακα.

 

STRICTLY BUSINESS

Ακριβής προσαρμογή, υψηλής ποιότητας κοστούμι δημιουργεί μία δυναμική εντύπωση:

σοφιστικέ, αυστηρό και έτοιμο για δουλειά.

 

ON THE ROAD

Κατασκευασμένο για κίνηση και ταξίδι: υψηλής απόδοσης υφάσματα που ενώνουν την άνεση με την ελευθερία του μη-τσαλακωμένου από την αναχώρηση μέχρι την άφιξη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved