Για να της κάνεις δείπνο χρειάζεσαι τηγάνι

Ωστόσο, αν η σχέση σου περνάει κρίση, ξανασκέψου το.

Είναι αλήθεια πως σου έχουμε πει ότι πρέπει να αποφεύγεις τα τηγανητά, εάν θέλεις να χτίσεις κορμί για καλοκαίρι. Πότε, όμως, δεν είπαμε να τα κόψεις μαχαίρι. Επίσης στο τηγάνι δεν είναι ανάγκη να μαγειρέψεις μόνο τηγανητά (αλλά γι’ αυτό καλύτερα να ψάξεις σε άλλο άρθρο μας, με συνταγές).

Σε αυτό το άρθρο θα σου πούμε ποια τηγάνια είναι τα ιδανικά για υγιεινό μαγείρεμα που εξασφαλίζουν και ενέργεια, για να μαγειρεύεις σε λιγότερο χρόνο (αλλά να είναι και… αντρικά στην όψη).

Πρόκειται για τη σειρά Forest Line της Berlinger Haus, που διακρίνεται για το ιδιαίτερο design, τη νέα τριπλή αντικολλητική επίστρωση Granit-Marble και τον πάτο Turbo Induction.

Επειδή, λοιπόν, την εντοπίσαμε σε προσφορά, είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σου, μπας και βάλεις ένα σωστό τηγάνι στο σπίτι και κάνεις και το εφέ σου στην παρέα (και στο κορίτσι, ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ).

Για του λόγου το αληθές, μπορείς να αποκτήσεις ένα σετ τηγάνια, τριών τεμαχίων (20, 24cm και Grill 28cm), Forest Line, Berlinger Haus BH-1215, από 89,63 ευρώ, μόνο 39,50 ευρώ!

Με τριπλή μαρμάρινη επίστρωση για υγιεινό μαγείρεμα με λιγότερο λάδι, και πάτο Turbo Induction (κατάλληλο για όλες τις εστίες), εξοικονομείς έως και 35% ενέργεια, μαγειρεύοντας σε λιγότερο χρόνο. Και μπορούν να πλυθούν και σε πλυντήριο πιάτων, ενώ είναι και ανθεκτικά σε γρατσουνιές, κάτι που κάνει το καθάρισμά τους πραγματικά «παιχνίδι»!

Χαρακτηριστικά:

-Διαστάσεις: Τηγάνι 20cm, Τηγάνι 24cm, Τηγάνι Γκριλ 28cm
-Ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
-Μη θερμαινόμενες λαβές!
-Τα σκεύη με μαρμάρινη επίστρωση δεν έχουν καμιά σχέση με τα απλά, πήλινα σκεύη που είναι πολύ πιο ευαίσθητα στις θερμοκρασίες.
-Προσφέρουν στα σκεύη μια πολύ σκληρή επιφάνεια , που δεν γρατσουνίζεται, δεν σκουριάζει, δεν φθείρεται και καθαρίζεται πανεύκολα.
- Μην χρησιμοποιείς αιχμηρά αντικείμενα πάνω στην επιφάνεια του τηγανιού. Υπάρχει πιθανότητα αλλοίωσης της επιφάνειας.
-Κατάλληλο για τους εξής τύπους εστιών: Ηλεκτρικές εστίες, κεραμικές εστίες, εστίες αερίου, εστία επαγωγής

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved