3 sneakers για τις πρώτες λιακάδες του χρόνου

Θα 'ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη.

Η Άνοιξη ήρθε και πρέπει να αλλάξεις παπούτσια. Ναι, οκ, έχεις δίκιο, σε καταλαβαίνω, μια χαρά βολεύεσαι και με τα chelsea σου όμως φίλε μου, χρειάζεται να φορέσεις κάτι πιο ανοιξιάτικο.

Και η αλήθεια είναι πως στο παπούτσι καλό θα ήταν να είσαι κλασικός, α. γιατί αρέσει στις γκόμενες, β. για να τα έχεις και του χρόνου.

Αν έχεις κάποιου είδους conflict για το τι να επιλέξεις εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε με τρία sneakers που μπορείς να τα φοράς όλη την ημέρα. 

1. New Balance

Πάντα διαχρονικό, ένα ζευγάρι New Balance σε τζιν ύφασμα θα σε βολέψει όλη τη μέρα (και τα Σαββατοκύριακα). Τα βρήκαμε για σένα σε προσφορά, οπότε ρίξε μια ματιά εδώ.

2. STAN SMITH CF

Αν είσαι πιο cool τύπος και αγαπάς STAN SMITH, τότε αυτά τα παπούτσια θα τα λατρέψεις. Ούτε κορδόνια, ούτε τίποτα φλώρικο. Το κλασικό το STAN SMITH CF που είναι για κάθε ηλικία και φάση. Από το πρωί ως το βράδυ.

3. VANS AUTHENTIC

Η μόδα που έγινε λατρεία. Αν δεν έχεις Vans δεν είσαι στη μόδα και τα κλασικά. Η αλήθεια είναι πως τείνουν να γίνουν κλασικά, κυρίως χάρη στο χρώμα και τη σχεδίασή τους, αφού μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Για δες εδώ

Για το τέλος, έναν «κλασικό» Oscar Wilde που ξέρουμε ότι γουστάρεις: «Μόνο οι ρηχοί άνθρωποι δεν κρίνουν από την εξωτερική εμφάνιση. Το πραγματικό μυστήριο του κόσμου είναι το ορατό, όχι το μη ορατό».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved