Πού να την πας το Πάσχα για να γουστάρετε

Είμαι η ειδική για να σου πω πού να την πας το Πάσχα. Όχι, αλήθεια στο λέω και έχω και επιχειρήματα ακλόνητα.

Πρώτον δεν μπορώ τις γιορτές με την οικογένεια. Κάθε Χριστούγεννα ή Πάσχα βρίσκω την ευκαιρία να τους… χαιρετίσω τον πλάτανο και να το «σκάσω» σε άλλη γη, σε άλλα μέρη. Τι εσωτερικά, τι εξωτερικά, το θέμα είναι ένα: Να πας με το έτερον ήμισυ. Καλές οι φίλες, δεν λέω, για το καλοκαιράκι, σε κανένα νησί (αυτό δεν σ’ άρεσε, είναι προνόμιο μόνο δικό σας ε;).

Θα περάσω κατευθείαν στο «ψητό» (που επιβάλλεται κιόλας το Πάσχα) και θα σου πω πως έχω ανακαλύψει την τέλεια ιδέα για να αποδράσεις μαζί της το Πάσχα. Και δεν θα «ξενιτευτείς» και ευχαριστημένη θα την έχεις και εσύ θα γουστάρεις.

Προορισμός: Τρίκαλα. Επειδή δεν την πήγες τα Χριστούγεννα, που είχε το Μύλο των Ξωτικών, και ακόμα στο κρατάει, τώρα είναι η ευκαιρία να την «αποζημιώσεις».

Βρήκα μία μοναδική προσφορά, στο 4 αστέρων «ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ» Hotel, στον Ασπροπόταμο Τρικάλων. Συγκεκριμένα, θα πάτε για 4 μέρες, θα κοιμηθείτε εκεί τρία βράδια σε μία σουίτα (άμα έχετε και παιδί έως 12 ετών, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας), θα σας παρέχεται ημιδιατροφή (πλούσιο παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ με βιολογικά προϊόντα και βραδινό σε μπουφέ) και όλα αυτά από 720 ευρώ, μόνο 359 ευρώ (έκπτωση 50%)!

axeloides ratpack

Κι επειδή αρκετά με τη νηστεία, θα μπορέσετε να απολαύσετε το ανάστασιμο δείπνο, ενώ ανήμερα του Πάσχα θα φάτε ένα πλούσιο εορταστικό γεύμα και θα διασκεδάσετε με μουσικό γλέντι! Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε early check in και late check out κατόπιν διαθεσιμότητας, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρόλαβε την προσφορά, αποδράστε και απολαύστε τις ομορφιές της περιοχής!

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved