Πασχαλινό τραπέζι με μοναδικά κρασιά από την γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων προτείνει λευκά, κόκκινα, και γλυκά κρασιά που θα εκπλήξουν εσάς, αλλά και τους καλεσμένους σας! 

Η πλούσια γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων θα απογειώσει το πασχαλινό σας τραπέζι μετά την μακρόχρονη περίοδο νηστείας προσθέτοντας την τελική νότα γευστικής ολοκλήρωσης. Ολοκληρωμένη, προσφέρει οινικές γεύσεις που θα ταιριάξουν υπέροχα με κάθε πασχαλινό πιάτο.

Τα λευκά κρασιά είναι κατάλληλα για να αναδείξουν τα ορεκτικά πιάτα, τους μεζέδες και τις λοιπές πασχαλινές λιχουδιές. Εάν αγαπάτε το Ροδίτη, το Ασπρολίθι του Άγγελου Ρούβαλη είναι η καταλληλότερη συντροφιά της μεσογειακής κουζίνας. Το Ασπρολίθι με  το πρασινοκίτρινο χρώμα και τα αρώματα  φρέσκων φρούτων θα αναδείξει ιδανικά, λευκά κρέατα με λευκές σάλτσες, ελαφρούς μεζέδες, καθώς και λαδερά φαγητά με φέτα. Επίσης, θα συνοδεύσει ευχάριστα τα φρούτα στο κλείσιμο του γεύματος σας.

ΑΣΠΡΟΛΙΘΙ 2015 l

Ο Λευκός Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, με το ανοιχτόχρωμο λαμπερό χρώμα και το έντονο ποικιλιακό του άρωμα του Μοσχοφίλερου, ζωηρό και φρουτώδες στη γεύση θα τονίσει τις έντονες γεύσεις που κυριαρχούν στο πασχαλινό τραπέζι.

2015LEYKOS KYKNOS RGB TEL

Προχωρώντας στο κυρίως πιάτο και στις ποικιλίες κρεάτων το κόκκινο κρασί είναι εκείνο που θα κυριαρχήσει. Για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, η πρόταση συνοδείας από τη συλλογή κόκκινων κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη είναι το IANOS Cabernet Sauvignon 2004, δεκατριάχρονης παλαίωσης. Αυτοκρατορική, κυρίαρχη γεύση με σκούρο πορφυρό χρώμα, τυπικά αρώματα Cabernet σε φόντο μπαχαρικών, σοκολάτας και μαρμελάδας από φρούτα του δάσους. Συνοδεύεται εκπληκτικά με κόκκινα κρέατα γαρνιρισμένα σε έντονες γευστικά σάλτσες, ζυμαρικά με πλούσιες, πικάντικές ερυθρές σάλτσες και κίτρινα σκληρά τυριά.

IANOS CABERNET 2004 highres

Εάν από την άλλη επιθυμείτε μία πιο προσιτή επιλογή, το Ερυθρός - ξηρός οίνος ΑΛΛΟΤΙΝΟ, της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων από ποικιλίες Αγιωργίτικο και Syrah, θα σας εκπλήξει με το βαθυκόκκινο χρώμα και τα  αρώματα του, που παραπέμπουν σε κόκκινα φρούτα και μπαχαρικά.  Το προσιτό ερυθρό ΑΛΛΟΤΙΝΟ θα ταιριάξει ιδανικά με το κυρίως πιάτο του Πασχαλινού σας τραπεζιού και σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους τους καλοφαγάδες.

ERYTHROS ALLOTINO BOTTLE

Για να ολοκληρώσετε το Πασχαλινό τραπέζι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τα γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, Samos Anthemis & Samos Nectar αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή. Το Samos Anthemis είναι ένα εντυπωσιακό γλυκό κρασί με βαθύ πορτοκαλί χρώμα και ανταύγειες σε απόχρωση χαλκού, που μαρτυρούν την 5ετή παλαίωσή του. Τα αρώματα μελιού, καραμέλας βουτύρου, γλυκών κουταλιού, κερασιών σε αλκοόλ,  με φόντο κακάο και σοκολάτας, συνθέτουν το ιδιαίτερα πολύπλοκο και πυκνό αρωματικό προφίλ του. Μπορείτε να το συνδυάσετε με γλυκά ταψιού, τάρτες και γλυκά με ξηρούς καρπούς. Αντιθέτως, το Samos Nectar είναι ένα γλυκό κρασί από υπερώριμο, λιαστό σταφύλι που παλαιώνεται 6 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Ένα κρασί με βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα και πορτοκαλί ανταύγειες, όπου πλούσια αρώματα σταφίδας, αποξηραμένων φρούτων, μελιού και ξηρών καρπών επικρατούν στη γεύση. Συνδυάζεται εκπληκτικά με γλυκά όπως ο μπακλαβάς και η καρυδόπιτα, τα επιδόρπια σοκολάτας και καραμέλας ή με καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς.

ANTHEMIS 207 KB

NECTAR 223 KB

Τα κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων λευκά, κόκκινα και γλυκά θα δέσουν αρμονικά με όλες τις Πασχαλινές λιχουδιές και θα εντυπωσιάσουν την παρέα προσφέροντας απόλαυση στο πασχαλινό σας τραπέζι!

Καλό σας Πάσχα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved