Αυτοί οι δύο έζησαν μια εμπειρία που θα την ακούν με ανοιχτό το στόμα τα εγγόνια τους.

Όταν πέφτεις από τα 15 μέτρα, σε χτυπάει αυτοκίνητο και σου κάνουν διάγνωση με καρκίνο του δέρματος, δεν λες ότι διάγεις και τις καλύτερές σου μέρες. Πόσο μάλλον όταν οι τρεις αυτές αναποδιές σου συμβαίνουν μέσα σε διάστημα ενός μόλις μήνα. 

Ρωτήστε την Megan Sullivan, η οποία όπως και κάθε άλλος γουστόζος των ταξιδιών, είχε ανέκαθεν στο μυαλό της να ζήσει την απόλυτη εμπειρία του να πατήσει το πόδι της σε κάθε μία από τις γωνιές του πλανήτη. Κι ενώ οι περισσότεροι ζούμε για να το ονειρευόμαστε, η κακοτυχία της Megan την έκανε να συνειδητοποιήσει πως ο χρόνος δεν θα βρίσκεται πάντα εκεί, μπροστά της απλωμένος και άπλετος.

Και κάπως έτσι αποφάσισε να κάνει ένα μίνι γύρο του κόσμου. Έναν θεματικό γύρο του κόσμου, για να είμαστε περισσότερο ακριβείς. Τα έβαλε, λοιπόν, κάτω και μέσα σε τρεις μόλις ώρες σχεδίασε ένα world trip με τα 7 θαύματα του σύγχρονου κόσμου: Ταζ Μαχάλ (Ινδία), Πέτρα (Ιορδανία), Μάτσου Πίτσου (Περού), Σινικό Τείχος (Κίνα), Κολλοσαίο (Ιταλία), Χριστός Λυτρωτής (Βραζιλία), Σίτζεν Ίτζα (Μεξικό).

10842265 10101716943259013 723627311637061170 o 

Την εξωπραγματική αυτή εμπειρία, φρόντισε να την καταγράψει σε ένα βίντεο που ναι μεν κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στα ιντερνετικά στέκια, δεν παύει δε να είναι ένα από τα πιο εμπνευστικά παραδείγματα που ενσαρκώνουν τη σημαντικότητα του carpe diem.
 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved