Intime Οι Βρετανικοί Times ξέρουν πού θα πας διακοπές το καλοκαίρι του 2024

Πολύ νωρίς για να κλείσεις αλλά θα βοηθήσει στο να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή.

Κάτσε, κάτσε. Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τότε που επιστρέψαμε από τις παραλίες και τα νησάκια. Μαυρισμένοι και άφραγκοι. Περάσαμε καλά και το καλοκαιράκι σταδιακά αποτελεί μακρινή ανάμνηση. Έχουμε μπει σε φθινοπωρινό mood και με το βλέμμα στραμμένο προς τα Χριστούγεννα. Περιμένουμε να πέσει η ζέστη, να βγουν τα κρύα και να φορέσουμε φουτεράκια. Γιατί, λοιπόν, κύριοι των βρετανικών Times, μας ξεσηκώνεται; Γιατί θέλετε να μελαγχολήσουμε; 

Πρόσφατα δημοσίευσαν μια λίστα με τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτείς το 2024. Καλά λεφτά και χρόνος για να τα γυρίσουμε όλα δεν υπάρχουν, αλλά σε 2-3 από αυτά μπορείς να αράξεις. «Μπορεί η Σαντορίνη και η Μύκονος να είναι οι προφανείς επιλογές, όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες μέχρι το Ιόνιο, κάθε νησιωτική ομάδα διαθέτει ξεχωριστά αξιοθέατα ώστε να διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στα επόμενα ταξιδιωτικά πλάνα σας. Το μυστικό βρίσκεται στη διαφορετικότητα», αναφέρει το διεθνές μέσο ενημέρωσης, απευθυνόμενο σε εκατομμύρια ταξιδιώτες που κλείνουν έγκαιρα τις διακοπές τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

 

 

Και εκεί βρίσκεται το μυστικό. Μπορεί εμείς να τα έχουμε δίπλα τα νησάκια και να τσακωνόμαστε στο γραφείο για την άδεια κάπου ανάμεσα σε Ιούνιο και Ιούλιο αλλά στο εξωτερικό φτιάχνουν ήδη τον προγραμματισμό τους. Στην κορυφαία τριάδα του καταλόγου θα βρεις τη Σκιάθο, την Κω και την Ίο. Ακολουθούν η Εύβοια για τη πεζοπορία και την ιστορία της, η Κρήτη για το εντυπωσιακό εύρος ταξιδιωτικών εμπειριών, η Κέρκυρα για τα καταπράσινα τοπία, η Ρόδος ως ιδανικός οικογενειακός προορισμός, η κοσμική Μύκονος, η Λευκάδα για ταξίδι σε νησί χωρίς πλοίο και η Σαντορίνη για ρομαντικές αποδράσεις. Την προτεινόμενη λίστα συμπληρώνουν η Ύδρα για διακοπές χωρίς αμάξια, η Σκόπελος για τους φίλους του Mamma Mia και των εξωτικών παραλιών, η Κεφαλονιά με την «κινηματογραφική» γοητεία της, η γραφική Σύμη και η Ζάκυνθος με τη μαγευτική δαντελωτή ακτογραμμή της.

 

 

Πολύ νωρίς για να κλείσεις αλλά θα βοηθήσει στο να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved