Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα και αυτοσχέδια ορχήστρα στην παραλία

Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι σε 60 δευτερόλεπτα βίντεο.

Οι περισσότεροι εδώ πέρα στο Ratpack όταν ήμασταν φοιτητές κάτι τέτοια τα χλευάζαμε. Άκου κιθάρες και βιολιά σε ηλιοβασιλέματα σε κάποια παραλία. Ποιος είσαι, ο Πλιάτσικας; Όμως καθώς περνάνε τα χρονάκια όλο και αναπολούμε εκείνες τις άγιες μέρες σε Κουφονήσια (τα old school τα καλά) και Αμοργό που καθόμασταν στην παραλία μέχρι να δύσει ο ήλιος και κάποιος από την τεράστια παρέα την έριχνε την πενιά του…

Το βίντεο της χρήστριας του facebook, Αθηνάς Ντάνου, που έπεσε στην αντίληψή μας είναι όλο το ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε 60 δευτερόλεπτα βιντεοσκόπησης από το κινητό.

Ο ήλιος πέφτει στην παραλία του «Αρμενιστή», του γνωστού κάμπινγκ της Χαλκιδικής, η θάλασσα έχει ένα ελαφρό κυμματάκι, η άμμος είναι ακόμα ζεστή από την κάψα της μέρας και καμιά δεκαπενταριά μουσικοί έχουν φτιάξει μια αυτοσχέδια ορχήστρα και έχουν βαλθεί να διασκευάζουν το γνωστό παραδοσιακό τραγούδι από τις Κυκλάδες που ξεκινάει κάπως έτσι:

Μενεξέδες και ζουμπούλια 
και θαλασσινά πουλιά
αν τη δείτε την καλή μου
χαιρετίσματα πολλά...

Φίλε αναγνώστη δε μπορείς να φανταστείς τι θα δίναμε για να ήμασταν εκεί, μακριά από τα κλιματιστικά του γραφείου, ξανά σε φοιτητικές διακοπές που διαρκούσαν ένα μήνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved