Έκαναν πεντάστερο το αρχοντικό του Εσκομπάρ

Αν στήσεις αυτί θα ακούσεις πεντακάθαρα το «De puta!» που ακούγεται από την Κόλαση.

Κάπου εκεί ανάμεσα σε ανθρωποκυνηγητά, δολοφονίες και εμπορία ναρκωτικών, ο άνθρωπος ήθελε να ξαποστάσει, να πάρει μια ανάσα βρε αδελφέ. Το χτίσιμο μιας παντοκρατορίας στηριγμένης στο φόβο, τις δολοπλοκίες και την τρομοκρατία δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και ο Πάμπλο Εκσομπάρ το είχε ζήσει για τα καλά μέσα στο πετσί του. Αλίμονο σε όλους εκείνους που δεν μπορούν να καταλάβουν τον ιδρώτα που χρειάστηκε να χύσει ο εγκληματίας άνθρωπος που έγραψε τις δικές του σελίδες στο βιβλίο ιστορίας της Κολομβίας και ολάκερης της Λατινικής Αμερικής. 

Τέσπα, με αυτά θα ασχοληθούν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Εμείς εδώ είμαστε για να καταγράψουμε την πληροφορία. Και τι λέει η πληροφορία; Ότι το πάλαι ποτέ αρχοντικό στο οποίο ξεκουραζόταν ο ηγέτης του καρτέλ του Μεντεγίν, έχει μεταμορφωθεί πλέον σε ένα υπερχλιδάτο πεντάστερο ξενοδοχείο το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή του Μεξικού. 

Υπεύθυνος για αυτή τη μεταμόρφωση είναι ο νεοϋορκέζος έμπορος έργων τέχνης, Lio Malca. Αυτός είναι που αγόρασε την ιδιοκτησία πριν από μερικά χρόνια και μετά από τις φινετσάτες παρεμβάσεις το έχει παραδώσει πλέον στη διάθεση όλων εκείνων που θέλουν να διακοπάρουν με μια μαφιόζικη τζούρα να αιωρείται στον αέρα των 24 ευρύχωρων δωματίων της εγκατάστασης. 

Δείτε εδώ κατάσταση να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved