Στη Κίνα μόλις δημιούργησαν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο αεροδρομίου

Αυτό που δεν θέλεις να απογειωθείς. 

Το νέο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Κίνας -σε απόσταση 46 χλμ. από το κέντρο του Πεκίνου- καταλαμβάνει έκταση 1,4 εκατ. τ.μ. -ίση με τα τρία τέταρτα του Μανχάταν, το τέρμιναλ ισούται με περίπου εκατό γήπεδα ποδοσφαίρου και αναμένεται να εξυπηρετεί σε πλήρη λειτουργία εκατό εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Για την κατασκευή του χρειάστηκαν 1.6 εκατομμύρια κυβικά μέτρα τσιμέντου και 52.000 τόνοι χάλυβα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του πρότζεκτ, Λι Ζιανχούα, η Κίνα έχει επενδύσει περίπου 60 δισ. δολάρια στο διεθνές αεροδρόμιο Daxing, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που φέρει την υπογραφή της Αγγλο-ιρακινής αρχιτεκτόνος Ζάχα Χαντίντ (σ.σ.; πέθανε το 2016).

Μέσα σε αυτό το τέρας αεροδρόμιο μόλις άνοιξε και το μεγαλύτερο In terminal ξενοδοχείο του κόσμου από την εταιρία Premium Plaza Hotels και ονομάζεται Aerotel Beijing.

Αυτό το παλάτι έγινε ξενοδοχείο.

 

Βρίσκεται στο πρώτο και δεύτερο τμήμα του αεροδρομίου, και είναι μόλις πέντε λεπτά περπάτημα από το check in του αεροδρομίου.

Το ξενοδοχείο έχει έκταση 10.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί 215 σουίτες. Σχεδιασμένο με την τελευταία λέξη του design, είναι ίσως η πιο πολυτελής επιλογή του ταξιδιώτη που θέλει να τα έχει όλα και να είναι και δίπλα στο αεροπλάνο του.

Με τόση πολυτέλεια εδώ μέσα πραγματικά δεν θα θέλεις να φύγεις.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις το μεγαλύτερο In terminal αεροδρόμιο του κόσμου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved