Θα ήθελες να γίνεις ένας σύγχρονος Iron Man;

Ζήτησε τη στολή από τον Άγιο Βασίλη, αλλά ακόμα και αυτός θα ζοριστεί να στη φέρει.

Ξέρεις γιατί ζηλεύουμε τον Iron Man; Επειδή η ζωή του είναι πάρα, μα πάρα, πολύ εύκολη. Και όχι δεν λέμε μόνο για τα δισεκατομμύρια που έχει στον κουμπάρα του ο Tony Stark. To πραγματικά αξιοζήλευτο είναι η στολή. Σκέψου μόνο πόσο πιο εύκολη θα ήταν η καθημερινότητα, αν φορούσες την στολή του Iron Man. Θα πετούσες χωρίς να κολλάς στην κίνηση, θα ήσουν προστατευμένος από παντός τύπου καιρικές συνθήκες και αλοίμονο στον κακομοίρη που θα έκανε το λάθος να σε εκνευρίσει. Όμως η στολή είναι ένα όνειρο απατηλό. Ή μήπως όχι;

hankook1

Σε αντίθεση με τη στολή του Iron Man, βρήκαμε την ρομποστολή Hankook Mirae Method-2. Θυμίζει λίγο την τελευταία ταινία του Matrix, όπου οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούσαν για να αντιμετωπίσουν τις μηχανές, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πιο εντυπωσιακές από την «μπακατέλα» του Tony Stark.

robot suit 1

Αυτό που βλέπεις δεν είναι CGI. Είναι σχέδια που ο Vitaly Bulgarov, η μηχανική ιδιοφυία πίσω από αυτό το project, έχει παρουσιάσει στην εταιρεία που θα ξεκινήσει τις δοκιμές στις πρώτες στολές από τον επόμενο χρόνο. Όχι παιδιά, δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η στολή θα ξεπερνά τα δύο μέτρα και θα ζυγίζει πάνω από 1,5 τόνο, αλλά την ίδια στιγμή υπόσχεται να κάνει τις μετακινήσεις στην πόλη πιο ενδιαφέρουσες. Μάλλον.

IMG 2469

Δεν νομίζουμε πως θα τις δούμε σύντομα στην Ελλάδα, καθότι το κόστος τους θα κυμανθεί κοντά στα 8,3 εκατομμύρια δολάρια και ο μέσος Έλληνας δεν είναι ψιλικατζής να εμπιστεύεται τα κινέζικα για να ντυθεί transformer. Ας φτάσει η αξία της σε 8ψηφιο ποσό και ξαναμιλάμε.Το καταλαβαίνεις, βέβαια, ότι αν οι παραδοσιακοί καβγάδες ανάμεσα στους οδηγούς αντικατασταθούν από καβγάδες μεταξύ ιδιοκτητών ρομπότ, έχουμε μάνι-μάνι έναν ωραιότατο Γ' Παγκόσμιο.

KFT Method 1 05 24 2016 01

Βασικά άσ' το. Θα πάρω το μετρό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved