Έρχονται Χριστούγεννα, έρχεται «κάψιμο»

Αυτά τα 8 δωρέαν mobile games απειλούν να «καταστρέψουν» τις γιορτές σου.

Εντάξει παιδιά, ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μία βδομαδούλα έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα και οι ρυθμοί εργασίας κυλούν όλο και πιο αργά. Σκεφτόμαστε περισσότερο τα ποτά και τα μελομακάρονα, παρά τον όγκο της χαρτούρας που έχει κατακλύσει το γραφείο. 

Να λοιπόν μία ευκαιρία για ακόμα περισσότερη ρέκλα. Τα παρακάτω παιχνίδια, για την περίοδο των εορτών, προσφέρονται για download εντελώς δωρεάν - κάποια στο Αpple Store και αλλά στο Google Play και αρκετά και στα δύο. Σκέψου ας πούμε μία από αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις που παίζουν αυτές τις μέρες. Εκεί που θα προτιμούσες να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο από την πλήξη, έρχονται αυτά τα παιχνίδια να σαν άλλες σωστικές λέμβοι για να σε σώσουν από το διαφαινόμενο ναυάγιο. 

Ευχόμαστε καλό λιώσιμο.

1. Super Mario Run

super mario run

Θα μπορούσες να το πεις και σταθερή αξία. Δηλαδή, οκ, ποιος δεν παίζει Mario ρε παιδιά; Στις παλιές κονσόλες, όταν βαριόμασταν όλα τα υπόλοιπα, βάζαμε στανταράκι ένα δίωρο το Mario για να ισιώσουμε. Να που τώρα η έκδοση του 1981 έρχεται στο iOS, για να θυμίσει παλιές καλές ημέρες.

iOS

 

2. Bottle Flip

bottle flip

Ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών με το οποίο μπορείς να κολλήσεις με τις ώρες. Εμπνευσμένο από το πρόσφατο μέτρο που εισήχθηκε στα Βρετανικά σχολεία -όπου απαγορεύουν στα παιδιά να έχουν μπουκάλια με νερό μέσα στην τάξη γιατί τα αναποδογυρίζουν για παιχνίδι- το Bottle Flip σε βάζει να κάνεις ακριβώς αυτό: να φλιπάρεις μπουκάλια στις δυσκολότερες επιφάνειες. Δες το σαν challenge.

iOS, Android

 

3. Battle Golf

battle golf

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να βγάλεις τα νεύρα σου. Δύο παίκτες –ο ένας εσύ ο άλλος AI- που δεν στοχεύουν μόνο τις τρύπες, αλλά  και ο ένας τον άλλο. Ιδανικό για τη στιγμή που το αφεντικό σε έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θες να του κοπανήσεις το κεφάλι στο γραφείο.

iOS, Android

 

4. Dashy Crashy

dashy crashy

Αυτοκίνητα, καταδιώξεις, αστυνομίες και πολύ χιούμορ. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας για το Dashy Crashy, που με τον εύκολο χειρισμό του και το καλοδουλεμένο σενάριο, το κάνει ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που έχει η λίστα του κινητού σου. Καλό κυνηγητό.

iOS

 

5. Really Bad Chess

really bad chess

Αδερφέ το βρήκαμε εκπληκτικό σαν ιδέα. Ένα παιχνίδι για σκάκι για όσους έχουν βαρεθεί τους παραδοσιακούς κανόνες, ή τα έχουν βρει σκούρα με αυτό. Το Really Bad Chess δίνει στον κάθε παίκτη τυχαία πιόνια με αποτέλεσμα να γίνεται σφαγή. Για παράδειγμα μπορεί να καταλήξεις να έχεις 7 άλογα, τη στιγμή που ο αντίπαλος σου «σε παίζει» με 5 βασίλισσες. Ζόρικο και συνάμα ξεκαρδιστικό.

iOS

 

6. Disney Crossy Road

disney crossy road

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, η original έκδοση του Crossy Road αριθμεί πάνω από 100 εκατομμύρια downloads και εκατομμύρια ακόμη δολάρια σε έσοδα. Ιδού λοιπόν η Disney έκδοση, για όσους θέλουν να πειραματιστούν με το spin-off πριν πάνε στο original download. Μην το σνομπάρεις επειδή είναι Disney.

iOS, Google

 

7. Frisbee Forever 2

frisbee forever 2

Αν και το καλοκαίρι δεν είναι κοντά, το Frisbee Forever είναι ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό παιχνίδι, που ξεχωρίζει για τα καλοδουλεμένα του γραφικά και τον εύκολο χειρισμό του. Ουσιαστικά, πρέπει  να «περάσεις» το φρίσμπι σου μέσα από συγκεκριμένα στεφάνια, χρησιμοποιώντας στρατηγική και τακτική. Δωσ’ του μια ευκαιρία. Αξίζει.

iOS, Google 

 

8. Angry Birds 2

angry birds 2

Τι θα πει γιατί; Γιατί είναι ίσως το πιο κορυφαίο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει για κινητό. Γιατί το 2ο παιχνίδι, είναι το καλύτερο της σειράς. Γιατί έχει τέτοιες σπαζοκεφαλιές-πίστες, που σου έρχεται να σπάσεις την οθόνη. Γιατί μαζί μας συμφωνούν και άλλα 400 εκατομμύρια άνθρωποι που το έχουν κατεβάσει. Γιατί τα σπάει. Γιατί αν δεν το κάνεις τώρα download, πότε θα το κάνεις;

iOS, Android



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved