Η Naughty Dog θα ξαναδαγκώσει

«Αρρωστάκι» του gaming και του PS, ετοιμάσου!

Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά. «Uncharted: The Lost Legacy» και «The Last of Us Part II». Ναι φίλοι του PS, δύο αριστουργήματα του gaming θα έρθουν ξανά στην κονσόλα μας. Ξέρω πώς οι φίλοι της Microsoft θα στεναχωρηθούν που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να τα απολαύσουν, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή.

Πάμε παρακάτω: Η Sony ξεκίνησε το PlayStation Experience 2016 με την αποκάλυψη του «Uncharted: The Lost Legacy». Όχι μην περιμένεις να δεις πάλι τον μάγκα Drake (τα κρέμασε τα… όπλα του). Αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστήσουν οι γυναίκες, και για την ακρίβεια οι Chloe Frazer και Nadine Ross, γνωστές από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

UnchartedLostLegacy

Εμείς θα χειριζόμαστε μόνο τη Chloe και χρονικά το story θα εκτυλίσσεται μετά το Uncharted 4 στην Ινδία. Ο σεναριογράφος του game, Josh Scherr, αποκάλυψε πως όλο το team μελέτησε (σαν να δίνουν πανελλήνιες ένα πράμα) τον Ινδουϊσμό και την τοπική μυθολογία, ενώ Kurt Margenau ανέφερε ότι η Chloe θα μας οδηγήσει και σε άλλες τοποθεσίες.

Ο σκοπός είναι ένας και παραμένει ίδιος με αυτόν που είχε και ο παλίκαρος Drake: Να βρει ένα θησαυρό, μόνο που αυτός ονομάζεται Tusk of Ganesha. Και αν το single player του «Τhe Τhief's Εnd» είχε διάρκεια περίπου 20 ωρών, τώρα ετοιμάσου για κάτι λιγότερο σε διάρκεια, αλλά ανώτερο του «Left Behind DLC» του «The Last of Us».

Ωχ. Τώρα που είπα «Last of Us» εδώ πάμε για έναν δυνατό χαμούλη καθώς αποτέλεσε και το μεγάλο σουξέ του Playstation Experience 2016. Μετά τον πρώτο τίτλο το 2013 για PS3 και τη remastered έκδοση του ένα χρόνο μετά για PS4, έρχεται το sequel ενός εκ των πλέον υπέρτατων video games όλων των εποχών.

Το Part II λαμβάνει χώρα μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου τίτλου με πρωταγωνίστρια την Ellie. Ναι το μικρό κοριτσάκι που γνωρίσαμε μεγάλωσε και στα 19 της χρόνια καλείται (εμείς βασικά, γιατί εμείς έχουμε το χειριστήριο) να επιβιώσει –μαζί με τον εναπομείναντα πληθυσμό- από επιδημία που προήλθε από μύκητα. 

 

Μια πολύ σημαντική ανακοίνωση ήταν το γεγονός πως ο μοναδικός Gustavo Santaolalla κάνει comeback και «ντύνει» με τη μουσική του το «Last Of Us Part II».

Όσο για το θέμα γραφικών, εκτός από το trailer μπορείς να δεις το video με την εξελιγμένη performance capture τεχνολογία της Naughty Dog.

Μετά από όλα αυτά είμαστε σίγουροι πως στα κεντρικά γραφεία της Naughty Dog στη Σάντα Μόνικα, ι πάντες δουλεύουν για δύο –σίγουρα- υποψήφια παιχνίδια της επόμενης χρονιάς και καταλαβαίνουμε πως θα συνεχίσουν να… δαγκώνουν για πολλά χρόνια ακόμη στο χώρο του gaming.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved