Τα ακουστικά που θα σε κάνουν να την ακούσεις

5 ασύρματα earbuds που θα ερωτευτείς.

Αρκετά με τα καλώδια που χαλάνε συνεχώς και τα ακουστικά που δεν μας αφήνουν να χαρούμε την μουσική όπως πρέπει. Αγοράζεις ένα ζευγάρι και θέλεις καινούργιο 3 μήνες αργότερα.

Καλώς μας ήρθαν: τα παρακάτω 5 ασύρματα earbuds, είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία της εποχής μας και προσφέρουν ποιότητα ήχου καλύτερη και από το ηχοσύστημα που έχεις στο σπίτι (σ.σ.: μαζί με κάποιες άλλες ευκολίες). Δεν είναι σπατάλη, αλλά επένδυση που αξίζει τον κόπο.

 

Air by Crazybaby

air

Αυτόματη σύνδεση με Bluetooth, τεχνολογία tap-to-tap και audiochip CSR HD για καλύτερη ποιότητα ήχου όπου και αν βρίσκεσαι. Περιλαμβάνει μέχρι και assistance που λειτουργεί με φωνητικές εντολές.

Earin M-1

earin by Engadget 1200x800

Είναι τα μικρότερα buds που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Είναι τόσα ελαφριά στην κατασκευή που σχεδόν δεν τα αισθάνεσαι και προσφέρουν μοναδική ποιότητα ήχου αυξάνοντας και μειώνοντας αυτόματα την ένταση, ανάλογα με το περιβάλλον. Οι καλύτεροι φίλοι για τις ώρες που είσαι στο μετρό.

Motorola VerveOnes+

motorola by motorola 1200x800

Από τις πιο τίμιες επιλογές που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή σε earbuds. Αδιάβροχα, αρκετά «έξυπνα» ώστε ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις τα βάλεις στ’ αυτιά σου, ενώ συνδέονται τόσο με την Siri όσο και με το Google Now, ενώ μπορείς να κάνεις και κλήσεις στις επαφές σου.

Jabra Elite Sport

jabra by maclife.de 1200x800

Σχεδιασμένα για να μένουν «κολλημένα» στ’ αυτιά σου ακόμη και στις πιο εντατικές προπονήσεις στο γυμναστήριο. Έχουν αυτόματη σύνδεση Bluetooth και περιλαμβάνουν τεχνολογία noise isolation, όπου δημιουργεί «ηχομόνωση» από όλους τους τριγύρω θορύβους που προσπαθούν να εισβάλλουν στη μουσική σου. Συν τοις άλλοις, έχουν και την δική τους καλαίσθητη θήκη για φόρτιση.

Samsung Gear IconX

samsung gear 1200x800

Τα earbuds που αγαπάνε την υγεία σου. Eκτός από 4GB αποθηκευτικό χώρο, έχουν fitness tracker και εφαρμογή που προσέχει τους καρδιακούς παλμούς. Τέλος προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο μενού των δεδομένων σου, έτσι ώστε να μην «χάνεσαι» ανάμεσα σε αρχεία και ογκώδεις playlists. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved