Smartwatch από τον οίκο Loui Vuitton; Κι όμως

Τώρα θα μπορεί και εκείνη να σου κάνει ένα δωράκι.

Ο οίκος Louis Vuitton έχει σχεδιάσει και στο παρελθόν ρολόγια. Ωστόσο, ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε σχεδιάσει smartwatch. Το Tambour Horizon είναι το πρώτο. Σχεδιάστηκε με την πολύτιμη αρωγή της Google και της Qualcomm, φέρει κυρτή κάσα 42 χιλιοστών και- εφόσον μιλάμε για smartwatch- οθόνη αφής amoled στις 1,2 ίντσες, επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100 με Ram στα 521 ΜΒ, εσωτερική μνήμη 4 GB και τρέχει Android Wear.

Το καντράν του αλλάζει και μπορεί ο κάτοχός του να το προσαρμόσει στα γούστα και τις προτιμήσεις του. Επίσης, έχει προεγκατεστημένες δύο εφαρμογές, μία με τους εξαιρετικούς τουριστικούς οδηγούς του οίκου και μία που σε διευκολύνει στη διαχείριση των αεροπορικών σου κρατήσεων.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το δέρμα από τον συνολικό σχεδιασμό, υλικό σήμα-κατατεθέν της LV. Αν ενδιαφέρεσαι να δώσεις περίπου 2.500 δολάρια (μπορεί να μην βρίσκονται εύκαιρα ψιλά, οπότε να το προσπεράσεις) για να το αποκτήσεις, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 30 δερμάτινα λουράκια, τα οποία αλλάζουν γρήγορα και εύκολα, προκειμένου να μπορείς να ταιριάζεις πάντα το ρολόι σου με τις αποχρώσεις που έχουν τα υπόλοιπα ρούχα σου.

Το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα δούμε τόσες απόμιμήσεις όσες από τις τσάντες που πριν χρόνια είχαν κατακλύσει κάνει τετραγωνικό μέτσο της Ερμού. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved