4 γκατζετάκια για κάθε τίμιο Μπυρολάτρη

Καινοτόμες ιδέες για να τις πιεις στο ποτήρι. 

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, σε αυτό εδώ το σάιτ την αγαπάμε πολύ την μπίρα. Την αγαπάμε τόσο πολύ, που ψάχνουμε πάντα τρόπους για να ζήσουμε καινούργιες εμπειρίες μαζί της. Και είναι κάτι στιγμές σαν και αυτές, που ανακαλύπτεις το πόσο πολύ μπορεί να σε βοηθήσει η τεχνολογία και οι ιδέες σε αυτή την...αποστολή.

Τα παρακάτω τέσσερα γκατζετάκια -που προφανώς είναι σχεδιασμένα από μπιρολάτρεις- κατασκευάστηκαν για να εξυψώσουν την γεύση της και τον τρόπο που την απολαμβάνουμε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως, ακόμη και αν δεν θες να τα αγοράσεις, θα τα παραδεχτείς.

 

1. Chillsner

51nvcDmhhUL

Έχουν βγει πολλά gadgets για όσους αγαπούν τα μεγάλα και επιβλητικά ποτήρια, αλλά σχεδόν τίποτα για εκείνον τον απλό άνθρωπο, τον αδερφό που αγαπάει να πίνει την μπίρα από το μπουκάλι. Και να που ήρθε το Chillsner και υπόσχεται να κρατήσει την μπίρα σου δροσερή μέχρι να την τελειώσεις. Το βάζεις στην κατάψυξη. Το βγάζεις. Το βάζεις στο στόμιο. Καλή απόλαυση.

2. Beer Aroma Booster

24874 1 1200px

Οι γευσιγνώστες το ξέρουν καλά: η όσφρηση βοηθάει τον εγκέφαλο να αναγνωρίσει τις γεύσεις, 75% περίπου παραπάνω απ’ ότι η γλώσσα. Όσον αφορά τις μοναστηριακές μπίρες και κυρίως τις weiss, όταν δεν τις πίνεις σωστά χάνεις το άρωμα τους. Το Beer Aroma Booster δημιουργήθηκε ώστε να βοηθήσει την μπίρα σου να κρατήσει την αυθεντική της γεύση. Χρησιμοποιώντας υπερηχητικά κύματα, στέλνει όσες δονήσεις χρειάζεται η μπίρα ώστε να απελευθερώσει και πάλι το άρωμα της προς την επιφάνεια του ποτηριού. Τίμιο.

3. eCool

ecool earth cooler 1

Το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε. Το eCool  ήρθε και μας έμαθε πως αν θες να πίνεις κρύες μπίρες και παράλληλα να μην βλάπτεις το περιβάλλον με το ψυγείο σου, καλύτερα να τις θάψεις στην άμμο. Το πρωτοποριακό αυτό μηχάνημα διαθέτει χώρο για 24 κουτάκια τα οποία θάβει μέσα στην άμμο και τα φέρνει στην επιφάνεια όποτε εσύ το θελήσεις – έχει και μανιβέλα. Πρακτικό για τα ματς που θες να βλέπεις στον κήπο.

4. Das Horn

DAS HORN 005

Τέλος, μετά τις καινοτόμες αυτές ιδέες για τα ποτήρια, τα μπουκάλια και τα κουτάκια, αξίζει να αναφέρουμε και ένα από το κλασσικά αγαπημένα: αυτό εδώ το κέρας. Τo Das Horn. Δεν έχει κάποιο ενσωματωμένο μηχανισμό για να κρατάει την μπίρα δροσερή, ούτε κάποια τεχνολογία που θα τονίζει το άρωμά της. Και δεν μας νοιάζει καθόλου. Αυτό εδώ το μαραφέτι είναι από τα πράγματα που θα ξυπνήσουν τον Βίκινγκ μέσα μας και θα μας επιτρέψουν να την απολαύσουμε όπως η παρέα του Ράγκναρ Λοθμπροκ. Σκολ!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved