5 μπαρ στο κέντρο για να φλερτάρεις στον Άγιο Βαλεντίνο

Αφού δεν έρχεται ο έρωτας σε σένα, πήγαινε εσύ σε εκείνον. Λέμε τώρα...

 

1 SHARES

Επιμέλεια: Δέσποινα Λάνου

Είναι μόνο μία ακόμη ημέρα με έντονο συναισθηματισμό ή μπορεί και όχι. Είναι η ημέρα των ερωτευμένων, η ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας σε όλον τον πλανήτη. Και εκεί που νομίζεις ότι ο έρωτας δεν είναι για εσένα επειδή δεν τον έχεις βρει, σου λέμε όχι μόνο να μην απογοητευτείς, αλλά και ότι μπορείς να το βρεις εκείνη την ημέρα μπορεί και όχι βέβαια. Όπως και να ‘χει όμως, είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε διαχρονικά, ωραία μέρη για να πας και να το διασκεδάσεις σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεσαι. 

Λέμε να κινηθούμε στο κέντρο, γιατί πάντα η «καρδιά» της πρωτεύουσας είναι στα καλύτερα της. Πάμε στα διαχρονικά στέκια.

Τρανζίστορ

Και ποιος δεν έχει πάει στο Τρανζίστορ; Και ποιος δεν ξέρει ότι είναι ένα από τα μαγαζιά για να βγεις, να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις; Δεν χάνει ποτέ την αξία του και πάντα θα αξίζει να γυρνάς εκεί. Να σημειώσω πως εδώ έχω πιει μία από τις καλύτερες paloma. Δείξε μου εμπιστοσύνη.

Πρωτογένους 10, Αθήνα 105 54

The Bank Job

Και ποιος δεν έχει πάει έστω μια φορά εδώ; Θα δυσκολευτώ να πιστέψω ότι ειδικά αν έχεις κάνει φοιτητική ζωή στην Αθήνα, δεν πήγες μία φορά στα φοιτητικά σου χρόνια. Ένα από τα πιο cool μπαρ των Αθηνών και το φλερτ είναι σίγουρο.

Κολοκοτρώνη 13, Αθήνα 105 62

Bar in front of the Bar

Ένα από τα πιο διάσημα μπαρ των Αθηνών και δεν είναι ότι θα φλερτάρεις μόνο, αλλά και ότι θα περάσεις καλά με τα ωραιότερα κοκτέιλ που μπορείς να πιεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μαζεύει τόσο κόσμο. Μπορείς να καθίσεις έξω στο πεζόδρομο και δεν γίνεται το άλλο σου μισό κάπου εκεί θα βρίσκεται -μπορεί και όχι-.

Πετράκη 1, Αθήνα 105 63

The 7 Jokers

Από τα πιο κλασικά και διαχρονικά μπαρ που μπορείς να πας, όλοι έχουμε περάσει από εδώ έστω μια φορά. Ένα από τα πιο διάσημα hot spots του αθηναϊκού κέντρου. Άφθονο ποτό και κέφι σε ένα από τα κεντρικά σημεία. Σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις το άλλο σου μισό μέσα στον τόσο κόσμο. Εύχομαι τουλάχιστον.

Βουλής 7, Αθήνα 105 62

KUKO's The Bar

Θυμάμαι που είχε παράρτημα η σχολή μου δίπλα ακριβώς από αυτό το μαγαζί και τελικά έγινε προορισμός για χρόνια και χρόνια. Κλασικό, διαχρονικό μαζεύει τόσο κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να μην βρεις αυτό που ψάχνεις. Ίσως όχι σήμερα, αλλά μια άλλη ημέρα μπορεί.

Καλαμιώτου 4, Αθήνα 105 63

1 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved