Rude Lord: Η αντισυμβατική νέα άφιξη που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τις εξόδους μας στο κέντρο

Το Rude Lord είναι πολλά περισσότερα από ένα νέο all-day bar στην καρδιά της πόλης, είναι ένα ανατρεπτικό «βασίλειο» που σε προσκαλεί να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια.

Με το όνομά του να εμπνέεται από ένα από τα διασημότερα έργα του Banksy, το οποίο ο καλλιτέχνης δημιούργησε πάνω στον αυθεντικό πίνακα του Thomas Beach, το Rude Lord καταλαβαίνεις εκ προοιμίου πως παίζει έξω από τις νόρμες και τα συμβατικά πλαίσια. Το πανέμορφο all-day cocktail bar κατέλαβε μία από τις πιο ατμοσφαιρικές στοές της Κολοκοτρώνη και έχτισε εκεί το δικό του προσωπικό «βασίλειο», ένα θεατρικό σκηνικό μέσα στο οποίο όλα είναι πιθανά.

 

rude1

 

Προτομές ζώων ξεπηδούν μέσα από καταπράσινους κρεμαστούς κήπους, μαξιμαλιστικοί κρυστάλλινοι πολυέλαιοι ανοίγουν διάλογο με αυθάδη γκράφιτι πάνω στην αναγεννησιακή γύψινη οροφή, ανατρεπτική μοντέρνα τέχνη και κλασσική ζωγραφική ανταλλάζουν context, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου σουρεαλισμός και ρεαλισμός πατούν πάνω στην ίδια λεπτή κόκκινη γραμμή, βαριές κουρτίνες και μάρμαρο δίνουν το tempo για μέρες και νύχτες έξω από τα τετριμμένα. Το Rude Lord μπορεί να μετρά μόλις λίγες εβδομάδες ζωής, αναδεικνύεται όμως ήδη στο ιδανικό σκηνικό για να ξεδιπλώσει ο καθένας μας τη δική του μοναδική ιστορία: από after-office ποτά με φίλους μέχρι ρομαντικά ραντεβού, από πάρτι γενεθλίων μέχρι οικογενειακά brunch, σε αυτό το μαγαζί όλοι έχουμε τη δική μας γωνιά.

 

rude2

 

Η τεράστια μαρμάρινη μπάρα γεννά τα πιο ιδιαίτερα signature cocktails και η ικανή κουζίνα τα ταιριάζει με πιάτα που μιλούν στο μάτι με την ίδια σαγήνη που απευθύνονται στον ουρανίσκο.  Οι cocktail-lovers με άποψη θα αγαπήσουν βαθιά το εντυπωσιακό Beyond The Sea με pisco, gin, rum & passion fruit compote, ενώ όσοι αγαπούν τις εξωτικές γεύσεις θα ξετρελαθούν με το Rainbow Rain με gin, mango και πράσινο τσάι.

 

rude3

 

Η twisted margarita εδώ ακούει στο όνομα Mariachi, όχι πως δεν μπορείς πάντα να πας και με την εξαιρετική εκτέλεση της κλασσικής, με τους πιο τολμηρούς να προτιμούν το Now You See Me με whiskey blend και καρπούζι.

 

rude4

 

Παράλληλα τα classic servings και τα premium spirits έχουν φυσικά την τιμητική τους, ενώ μία σοβαρή λίστα κρασιών κάνει το Rude Lord αγαπημένο meeting point και του οινόφιλου crowd του κέντρου και όχι μόνο. Παράλληλα, το φαγητό έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την all-day & night ανατρεπτική εμπειρία με προτάσεις για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

 

rude5

 

Ξεκινώντας λίγο ανάποδα, από τις 4 το απόγευμα και μετά συνοδεύουμε τα ποτά και τα cocktails μας με μία από τις καλύτερες προτάσεις σε bar food στην πόλη, με τα mini burgers με το βουτυρένιο μπριοσάτο ψωμάκι να κλείνει μέσα του patty από Black Angus, πικλαρισμένο αγγούρι και sriracha mayo μεταξύ άλλων, και τα parmesan donuts με καπνιστό χέλι και πιπεριά Φλωρίνης να κλέβουν τις εντυπώσεις ακόμη και μεταξύ των πιο απαιτητικών.

 

rude6

 

Στα απόλυτα must-order τα πληθωρικά Corn Dogs αλλά και τα ανατρεπτικά Corn Ribs που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο και έρχονται να αποτελέσουν το απόλυτο συνοδευτικό των ποτών που βγαίνουν από το μπαρ. Στην πρωινή «ζώνη» πρωταγωνιστεί φυσικά ο ποιοτικός καφές και το πολύ ενδιαφέρον brunch menu με εξαιρετικές παρασκευές αυγών, αλλά και ιδιαίτερες προτάσεις για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα κλασσικά, όπως το Αλμυρό Μιλφέιγ με μους ανθότυρο και μαρμελάδα τομάτα, ή το Σιροπιαστό Τσουρέκι με κρέμα από γιαούρτι, φρούτα του δάσους και αλμυρή καραμέλα.

 

rude7

 

Εννοείται πως τα πάρτι δεν λείπουν ποτέ από την ατζέντα του Rude Lord με γνωστούς DJs να καταλαμβάνουν τα decks και τα βράδια μας να παίρνουν φωτιά, αλλά και πολυθεματικά events να βάζουν τη δική τους σφραγίδα στη βραδινή ζωή της πόλης.

Info: Κολοκοτρώνη 11, Aθήνα, 6971953211

Facebook @ RudeLord

Instagram @ Rudelord



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved