Ο καφές στο Mind the Cup θα κάνει τον ουρανίσκο σου να κελαηδήσει

Ο ναός του εσπρέσο βρίσκεται στο Περιστέρι. 

Είναι άλλο να πίνεις καφέ και άλλο να θέλεις να τον απολαμβάνεις σε κάθε γουλιά.  Αν κυνηγάς το δεύτερο  πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου -όπου θα παίζει πήξιμο στη δουλειά- και έχεις την τύχη να βρίσκεσαι στα Δυτικά, το Mind the Cup είναι το μόνο μέρος για να πάρεις την δόση της καφεΐνης σου.

crowd 1100x734

Αν μάθαμε κάτι από τον καφέ στο Mind, είναι πως το μυστικό βρίσκεται στο καλό καβούρδισμα. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι μυρωδιές του φρεσκοκομμένου και συνάμα καβουρδισμένου καφέ, θα σε τραβήξουν από την εξώπορτα του μαγαζιού. Έχουμε μάθει πως οι ποικιλίες καφέ που διαθέτει το Mind είναι από επιλεγμένες φάρμες, όπου ο καφές είναι κομμάτι αγάπης και ιεροτελεστίας. Και έτσι πρέπει εδώ που τα λέμε.

mind10

Αυτό σημαίνει πως κάθε γουλιά στο Mind, είναι μία γουλιά ποιοτικού καφέ. Από ανθρώπους που ξέρουν πώς να τον καβουρδίσουν και να τον ετοιμάσουν στα μέτρα σου, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τον ουρανίσκο. Τόσο καλή είναι η φάση του καφέ, που δύσκολα βρίσκει άνθρωπος να καθίσει. Αν όμως είσαι καθοδόν για τη δουλειά και περνάς από την Βεάκη, τον παίρνεις στο χέρι σε μπομπάτη τιμή για να συνεχίσεις την μέρα σου. Και ξέρεις ότι πίνεις και ποιοτικό ρόφημα.

13091957 1395443220481736 2271740070244778479 n

Το μαγαζί ενδείκνυται και για τα κοκτέιλ του και μπορείς να πεις ότι τις νύχτες αποτελεί hot spot για τη Βεάκη. Θα μείνουμε όμως στο βασικό για εμάς τους λάτρεις του καφέ:  ότι το Mind the Cup ανήκει σε εκείνα τα μαγαζιά που δεν βλέπουν τον καφέ ως συνήθεια, αλλά ως ευκαιρία για δημιουργικότητα. Αυτό σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και το καταλαβαίνεις στην πρώτη γουλιά. Αξίζει να πούμε πως έχει ξεκινήσει ήδη να λειτουργεί στο Κέντρο το «αδερφάκι» του, το Peek a Bloom

mind6

Κάτι ξέρουν στο Buzzfeed που το ψήφισαν ως ένα από τα καλύτερα καφέ στον κόσμο. 

Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι, 210 5776010



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved