Εθνική Βαλκανίων στο Athens Music Festival

Κέρδισε προσκλήσεις για το We are All Balkans.

Στις 9,10, 11 Μαρτίου οι Αντώνης Ρέμος, Zeljko Joksimovic και Dj Shantel στήνουν ένα βαλκανικό γλέντι στα πλαίσια του Athens Music Festival στο Διογένης Studio (Λεωφ. Συγγρού 259). Το πάρτι αρχίζει στις 21:30 κάθε μέρα και συνεχίζεται μέχρι να τελειώσουν οι χοροί.

Εσύ θα λείπεις;

Ο-Χ-Ι!                 

Φροντίζουμε εμείς για αυτό κληρώνοντας μία διπλή πρόσκληση για κάθε μία μέρα ξεχωριστά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής παρακάτω μέχρι και την Τρίτη 7/3 στις 13:00.

Ο Ρουμάνος Dj Shantel, διάσημος από την επιτυχία του Disko Partizani, συναντάει τον Σέρβο Zeljko Joksimovic, γνωστό στην Ελλάδα από τη συμμετοχή του στη Eurovision του 2004, και οι δύο μαζί βρίσκουν τον τρίτο της παρέας, τον μετρ του ελληνικού τραγουδιού, Αντώνη Ρέμο για τρεις βραδιές όπου ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ.

Όπως έχει πει και δεύτερος «Οι Έλληνες και οι Σέρβοι φαίνεται ότι έχουν πολλά κοινά σημεία και παρόμοιο τρόπο αντίληψης στην τέχνη». Για να έρθουμε να συμπληρώσουμε εμείς πως αυτό συμβαίνει για όλους τους Βαλκάνιους. Όχι μόνο στην τέχνη αλλά και στη διασκέδαση, στον χορό, στο ποτό, στα γλέντια, στο έξω καρδιά.

Όλοι στο έβδομο βαλκανικό ουρανό, λοιπόν, αδέρφια! Με τραγούδια και χορό μέχρι να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα χωρίς να χρειάζεται καν μεταφραστής.

Update: O διαγωνισμός έληξε, οι νικητές θα ανακοινωθούν τηλεφωνικά

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved