Μη ψάχνεσαι άλλο. Στο Liarman παίζει Χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Στο γνωστό στενάκι θα γίνουν πραγματάκια.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την πρώτη φορά που έκατσα στη μπάρα του. Ακόμη και αν εκείνη η βραδιά είχε κυλήσει «διονυσιακά», υπάρχει πάντα αυτό το κάτι παραπάνω που θες στο βράδυ σου. Ένα ακόμη ποτό σε ένα ακόμη μαγαζί. Από τα πρώτιστα πράγματα που έχει να περηφανεύεται η Ελλάδα για το nightlife της.

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι πως βρέθηκα στην Σωφρονίου. Τι ήταν αυτό δηλαδή που με έκανε να περπατήσω με τον κολλητό μου το στενό μέχρι το τέλος του, για να βρεθούμε έξω από την minimal είσοδο του Liarman. Αυτό όμως που θυμάμαι ξεκάθαρα, είναι πως, πιθανότατα, δεν θα έμπαινα μέσα αν εκείνη την ώρα δεν έπαιζε το «I Don’t Know» της Ruth Brown.  Περίπου 4 ποτά αργότερα και αφού από την playlist είχαν κάνει το πέρασμα τους ο Otis Redding, o Little Richard, ο Muddy Waters και η Big Mama Thornton, ένιωσα πως βρήκα το στέκι μου. Και αν υπάρχει κάτι που αγαπάμε στο μαγαζί που ονομάζουμε «στέκι», είναι ότι ξέρει να κρατά την ταυτότητά του.

PicMonkey Collage

Μέχρι και σήμερα το μαγαζί έχει την ίδια διαβάθμιση. Χωρισμένο σε «δωμάτια», με δύο διαφορετικά μπαρ και τις ίδιες blues και rock n’roll συλλογές που το κάνουν ιδανικό για όσους προτιμούν από την μουσική να συνοδεύει την κουβέντα τους και όχι να την επισκιάζει. Τους καλοκαιρινούς μήνες, το μαγαζί έχει και ειδικά διαμορφωμένη αυλή που θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε νησί, ακόμη και αν τα μαγαζί  βρίσκεται στην καρδιά του Κεραμεικού. Είναι από εκείνα τα μπαρ που θα επισκεφθείς μαζί της επειδή έχει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έρθετε πιο κοντά. Που θα σκάσεις με τους συναδέλφους μετά από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο για μερικά ποτήρια gin. Που θα μπεις με τον κολλητό σου γυρνώντας από ένα πλούσιο βράδυ με ποτό, χωρίς ακριβώς να θυμάστε πως φτάσατε εκεί. Στην δική σου περίπτωση, δεν χρειάζεται να περιμένεις την Ruth Brown να ακουστεί από τα ηχεία για να μπεις και να πιεις ένα ποτό.

1383187 602278773165005 1768655341 n

Υπάρχει πολύς κόσμος που σνομπάρει το Γκάζι. Που απλά δεν του αρέσει. Όλοι όμως συμφωνούν πως το Liarman είναι μία κατηγορία μόνο του. Είναι το μαύρο πρόβατο που ξεφεύγει από το στημένο μοτίβο των υπόλοιπων μπαρ της περιοχής, γιατί έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να χαρίζει εμπειρίες και πλούσιες αναμνήσεις.

 

Άλλωστε οι ομορφότερες ιστορίες, ξεκινούν πάντα με ένα ποτό σε ένα ωραίο μπαρ...

YΓ: Μία καλή ευκαιρία για να αποκτήσεις την δική σου ιδιαίτερη σχέση μαζί του, είναι σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργανώνει. Εμείς θα είμαστε εκεί. 

Σωφρονίου 2, Γκάζι
210 3426322



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved