Το Kong ξέρει να συνδυάζει το εκλεκτό φαγητό με τα cocktails

To πιο hot στέκι του Χαλανδρίου σε περιμένει για να σε μαγέψει.

Μία από τις πιο δυνατές αφίξεις στην περιοχή του Χαλανδρίου είναι το KONG, ένα χαρούμενο bar-restaurant με Ασιατικές επιρροές, που προσφέρει μοναδικές γεύσεις κυρίως από Ταϊλάνδη και Ιαπωνία καθώς και υπέροχα εξωτικά cocktails.

Εμπνευστές και δημιουργοί είναι ο Παύλος Πότσιος, ιδιοκτήτης του θρυλικού “Soul” στην Ευριπίδου, ο Κίμων Καραγεώργης που τους γνωρίζουμε από το Club22 και το Caprice of Mykonos και ο Γιώργος Καλτσής.

KIM 1496

Σε ένα χώρο φιλόξενο και ζεστό, όπου ξεχωρίζει η ιδιαίτερη διακόσμηση, μπορείς να γευτείς μία σειρά από προσεγμένα και πεντανόστιμα πιάτα, με το κόκκινο χρώμα που κυριαρχεί στο χώρο να σε ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή. Μερικά από τα πιο «δυνατά χαρτιά» στον γαστριμαργικό κατάλογο του Kong, περιλαμβάνονται από το sushi και το pad thai, μέχρι τις εξαίσιες σούπες, τα noodles, τις υπέροχες σαλάτες αλλά και την πάπια Πεκίνου που συστήνεται για όσους εκτιμούν την αυθεντική Ανατολίτικη γεύση. Όλα τα παραπάνω, δίνοντας έμφαση στην παρουσίαση αλλά κυρίως στην ποιότητα των υλικών που κάνουν το μενού να ξεχωρίζει από την πρώτη πηρουνιά.

KIM 3620 S

Το Kong ωστόσο υπερτερεί και στον συνδυασμό της ευφάνταστης κουζίνας, της μεγάλης ζωντανής μπάρας με τα απίθανα cocktails, των διασκεδαστικών μουσικών επιλογών από τους DJ's και του μοναδικού χώρου που κάνουν το KONG τη νέα αγαπημένη σου επιλογή για τη βραδινή έξοδο. Το ποτό είναι άλλωστε ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ταυτότητα του KONG, με τους barmen και τον καλό κόσμο να ανεβάζουν το κέφι μέχρι αργά τη νύχτα.

KIM 0012 S

Μήπως ανακαλύψαμε το νέο σου στέκι;

KONG

Βασιλέως Γεωργίου Β’ 34
Χαλάνδρι 152 33
210 6835759

Facebook
Instagram



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved