Dramathon: Σε αυτόν τον μαραθώνιο συμμετέχουν μόνο όσοι λατρεύουν το καλό ουίσκι

Ξεκινάς από το αποστακτήριο Glenfarclas και τερματίζεις στο αποστακτήριο Glenfiddich όπου προσφέρονται σε όλους τους δρομείς δείγματα από single malt.

Υπάρχουν δεκάδες μαραθώνιοι ανά τον κόσμο που υπακούν σε διαφορετικές κουλτούρες και έχουν ξεχωριστό τρόπο που πραγματοποιούνται. Κάποιοι είναι αλλόκοτοι, άλλοι δεόντως απαιτητικοί και κάποιοι κάνουν επίκληση στο εκλεπτυσμένο γούστο.

Όπως συμβαίνει για παράδειγμα με το Dramathon.


Το Dramathon είναι ο μαραθώνιος του κάθε τιμητή του καλού single malt στη Σκωτία. Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν σε μία τρίωρη διαδρομή στη Βορειανατολική Σκωτία, ξεκινώντας από το αποστακτήριο Glenfarclas και τερματίζοντας στο αποστακτήριο Glenfiddich. Δημιουργήθηκε από δύο εξίσου φανατικούς του single malt, Ian King και Jon Dunderdale, οι οποίοι στο τέλος της διαδρομής προσφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες δείγματα από single malt ουίσκι, από μικρά αλλά μεγάλα αποστακτήρια της περιοχής.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

A wee dram before we go

A post shared by The Dramathon (@thedramathon) on

 

Όπως θα περίμενε κανείς, μετά το πέρας του μαραθωνίου, το όλο πράγμα καταλήγει σε ποτό χωρίς σταματημό. Οπότε το λες και ωραία εμπειρία. Τουλάχιστον αρκετά ξεχωριστή για να σε βάλει στο τρυπάκι να συμμετάσχεις και να πιεiς. Προσελκύει φανατικούς από όλο τον κόσμο καθότι οι συμμετοχές ξεπερνούν ετησίως τα 100 άτομα.

 

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει και  βρίσκεσαι στην περιοχή για τουρισμό, η συμμετοχή κοστίζει 140 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να βρεις εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved