Ένα βιβλίο με συνταγές σε περίπτωση zombie apocalypse

Γιατί μετά τις φωτιές, τον κορωνοϊό και τις ακρίδες, όλα μπορούν να συμβούν.

Μην γελάτε ρε σεις. Έτσι γίνονται αυτά. Σηκώνεσαι ένα πρωί σαν τον Rick Grimes από το κρεβάτι, φωνάζεις στη γυναίκα «πάλι δεν καθάρισες μωρή, τι πτωματίλα βρομάει έτσι;» και πριν καλά-καλά το καταλάβεις έχει γίνει ο κακός χαμός. Ζόμπι παντού. Πεινασμένα, άγρια και με δοντιές που ξεπερνούν και τα δαγκώματα της εφορίας.

Και καλά ο σκοτωμός. Δεν τον γλιτώνεις. Πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, έτσι δεν είναι; Τι θα φάμε άπαξ και γίνει τέτοια Αποκάλυψη; Ρίζες ; Σοβάδες; Ο ένας τον άλλο; Να όμως που το κανάλι που ξέρει το κοινό του, κάνει την ρουά ματ κίνηση και κυκλοφορεί ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ βασισμένο στο Walking Dead. Μάλιστα κυρίες και κύριοι. Διότι αν κλείσουν οι φούρνοι και δεν βρίσκεις τυρόπιτα με Μίλκο ή αν μάνα σου δεν μπορεί να σου μαγειρέψει πια γιατί δαγκώνει κόσμο, πρέπει να κουνήσεις τα κουλά σου για να φας.

Walking Dead Cookbook 02

Το AMC λοιπόν, αυτό το τρανό τηλεοπτικό δίκτυο, έκανε μία εξίσου τρανή σκέψη. «Έχουμε που έχουμε βγάλει τα φράγκα της ζωής μας με αυτή την ιστορία. Δεν τους δείχνουμε τεχνικές μαγειρέματος και επιβίωσης σε περίπτωση που πλακώσουν ζόμπι;». Σε μία χώρα γεμάτη καραβλαχιά και κάντρι σαν την Αμερική, αυτό λέγεται πετυχημένο μπίζνες πλαν. Να σου λοιπόν το βιβλίο. 60 συνταγές για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, για να μαγειρέψεις ό,τι βρεις μπροστά σου. Αφού παράλληλα σε μαθαίνει να ανάβεις και σωστά τη φωτιά χωρίς να κάψεις ένα ολόκληρο δάσος.

Walking Dead Cookbook 01

Όσοι ψηθήκατε και κατάπιατε το μάρκετινγκ αμάσητο, το βιβλίο κυκλοφορεί τον Οκτώβριο. Καλές μάσες και προσοχή μην γίνετε εσείς το μενού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved