Σε αυτούς τους φούρνους θα βρεις τις πιο νόστιμες λαγάνες

Έξι φούρνοι σε όλη την Αθήνα για να προετοιμαστείς κατάλληλα για την Καθαρά Δευτέρα.

Επιμέλεια: Δέσποινα Λάνου

Είναι η πρωταγωνίστρια της Καθαράς Δευτέρας και δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι. Σου αρέσει, δεν σου αρέσει είναι εκεί για να κάνει το τραπέζι πιο πλούσιο. Eμείς βρήκαμε μερικές από τις πιο νόστιμες λαγάνες της Αθήνας. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές για να κάνεις τις πιο ωραίες βούτες στην ταραμοσαλάτα, μιας και φημίζονται για τη λαγάνα τους.

 Ο φούρνος του Τάκη

Είναι πιο ξακουστός φούρνος των Αθηνών για τη λαγάνα του. Υπάρχουν ουρές που σχηματίζονται έξω από το μαγαζί για μια λαγάνα. Όμως σίγουρα αξίζει την αναμονή.

Μισαραλιώτου 14, Κουκάκι, τηλ. 210 9230052

 Bread B.C.

Ανήκει στην κατηγορία που λέμε «νέας γενιάς» φούρνοι και δεν γίνεται να μην βρεις νόστιμη λαγάνα και σε παραλλαγές.

Αγίας Παρασκευής 59, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6851961

 Τρομερό παιδί

Τρομερό Παιδί και τρομερή λαγάνα θα βρεις εδώ. Θα βρεις την παραδοσιακή ελληνική λαγάνα, αλλά και πιο ιδιαίτερες παραλλαγές της. Όπως και να ‘χει θα φύγεις χαρούμενος από εδώ.

Παπαδιαμαντοπούλου 30, Ιλίσια, τηλ. 210 7777537

 Πνύκα

Η Πνύκα έχει τρία καταστήματα αυτή τη στιγμή στην Αθήνα επομένως σου δίνει εναλλακτικές για να βρεις καλή λαγάνα. Είναι από τους must προορισμούς για ψωμί. 

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα που έχουμε κάνει στον φούρνο των Εξαρχείων.

Πρατίνου 13, Παγκράτι/ Πετράκη 24, Σύνταγμα τηλ.2103245162 και Τοσίτσα 36, Εξάρχεια

 Kora Bakery

Τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί στάση για όποιον θέλει έναν σύγχρονο φούρνο. Όμως, όπως είναι λογικό την Καθαρά Δευτέρα γεμίζει τους φούρνους του με λαγάνες και οι μυρωδιές του είναι κάλεσμα.

Αναγνωστοπούλου 44, Κολωνάκι, τηλ. 210 3627855

 The Bakers

Eδώ το ζητούμενο είναι να υπάρχει η σύνδεση με το παρελθόν και το παρόν. Εδώ κατέχουν καλά την τέχνη του ψωμιού και φυσικά εκείνη της λαγάνας. Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν έχει μόνο ένα κατάστημα.

Άγιος Δημήτριος, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Καλλιθέα, Μελίσσια, Ν. Πεντέλη, Χαλάνδρι, thebakers.gr, τηλ. κατάστημα Μελίσσια 21 0804 2548

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved