Το Bushmills έχει τέσσερις εξαιρετικές εμφιαλώσεις για τη νέα χρονιά

Η Private Reserve Collection του διάσημου ιρλανδικού whiskey είναι μια καλή αφορμή για το φετινό St. Patrick's Day.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η νέα χρονιά για το Bushmills ξεκινάει εξαιρετικά με νέες εκφράσεις, που ουσιαστικά αποτελούν τη νέα Private Reserve Collection για την οποία είναι γνωστό το whisky.

Και στο παρελθόν, το Bushmills έχει αποδείξει την προσεγμένη τεχνοτροπία σε εμφιαλώσεις που αποτελούν ορόσημο στο ιστορικό του, όπως το 2022 με το 33 ετών και το 29 ετών, σε βαρέλια Pedro Ximenez. Οι νέες εμφιαλώσεις σίγουρα εντυπωσιάζουν στο κομμάτι της παλαίωσης, ξεκινώντας από τρεις διαφορετικές των 10 ετών, σε βαρέλια plum, burgundy και bordeaux, ενώ περιλαμβάνει και ένα 12 ετών παλαιωμένο σε βαρέλια τεκίλα.

 

bushmills1

 

Η συλλογή είναι, φυσικά, προσεγμένα δημιουργήματα της master blender Alex Thomas, με blends τα οποία δεν έχουν δει μέχρι τώρα το φως της ημέρας από το αποστακτήριο. Από τις τέσσερις εξαιρετικές εκδόσεις, η παλαίωση σε βαρέλι τεκίλα των 12 ετών, είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό, με νότες από καραμέλα βουτύρου και βανίλιας, αλλά και ψημένης βελανιδιάς με μακρά επίγευση.

Καθεμία περιλαμβάνει την αγαπημένη ιρλανδική τριπλή απόσταξη σε παραδοσιακούς χάλκινους αποστακτήρες και οι παραπάνω εμφιαλώσεις κάνουν το St. Patrick’s Day που έρχεται να μοιάζει μία καλή αφορμή για δοκιμές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved