Σε όλο τον κόσμο ένα είναι το σάντουιτς που αξίζει πραγματικά να φας

Όταν τα παϊδάκια και το παστράμι παίρνουν τον πρώτο λόγο.

Εδώ μιλάμε για σοβαρότατο foodporn παιδιά. Μπορεί να μην είστε γενικά των σάντουιτς και να προτιμάτε το πατροπαράδοτο σουβλάκι, αλλά το συγκεκριμένο απλά ΔΕΝ είναι μόνο σάντουιτς, είναι μία γευστική πανδαισία, μία Κόλαση επί της Γης, ένα μνημείο για το ανδρικό στομάχι και ουρανίσκο. Τα σάντουιτς που πρέπει να δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του ο άντρας ο σωστός έχουν μέσα παϊδάκια και παστράμι. Η συνταγή προέρχεται από τον σεφ Michael Solomonov του Abe Fisher στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Θα χρειαστείς κυρίως το κατάλληλο κρέας (short rib), άνηθο, λαχανοσαλάτα με μουστάρδα και κρεμμύδι.

15 foodporn σκηνές που αγαπήσαμε από ταινίες

Οι Αμερικάνοι τα τιμάνε και τα σάντουιτς τους εκτός από burger. Έλα, λοιπόν, να σου συστήσουμε το παστράμι σε περίπτωση που δεν το ξέρεις. Ένα βοδινό αλλαντικό που θυμίζει παστουρμά, απλά είναι πιο ελαφρύ και έχει πολύ έντονη γεύση κόλιανδρου.

 

 
 

Στη Νέα Υόρκη το λατρεύουν και το θεωρούν «παραδοσιακό» τους υλικό, Φτιάχνουν με αυτό κάτι σάντουιτς απίστευτα, τα οποία έχουμε την τύχη να τα τρώμε κι εδώ πια. Τσέκαρε λοιπόν πως το κάνουν εκεί στο Μεγάλο Μήλο, σε ένα βίντεο γεμάτο μεράκι που μοσχοβολάει παστράμι.

Μπορεί η ιδέα του σάντουιτς να σου φαίνεται λίγο ξενέρωτη αλλά εδώ μιλάμε για έναν ογκόλιθο της γεύσης. Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα τέτοιο γευστικό αριστούργημα; Έχεις φάει πολλές φορές σάντουιτς με παϊδάκια μέσα; Απλά δεν υπάρχει. Εμείς ανακαλύψαμε τον τρόπο να το φτιάξεις. Σίγουρα είναι λίγο πιο πολύπλοκο από ένα απλό σάντουιτς αλλά όμως θα αποζημιωθείς όταν το τελειώσεις. Και μπορείς να βάλεις και απόθεμα υλικών στο ψυγείο για άλλες μέρες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved