Ακόνισε μαχαίρι γιατί στα Βριλήσσια γίνεται μακελειό.

Η αναζήτηση για καλό burger δεν σταματάει ποτέ. Έτσι δεν είναι; Και το λες και λογικό γιατί εκεί έξω υπάρχουν πολλές και λαχταριστές προτάσεις, έτοιμες να καλύψουν την ακόρεστη πείνα μας. Κάπως έτσι βρεθήκαμε στα Βριλήσσια και στο BarBara Que, στο οποίο οι φωτιές και το ψήσιμο δεν σταματούν ποτέ.

barb4

Ο θρύλος λέει πως το 1700 στο Νιού Τζέρσι, μία γυναίκα ονόματι Barbara Que κάηκε στην πυρά με τις κατηγορίες ότι ήταν μάγισσα. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για πραγματικό γεγονός, αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το burger του μαγαζιού είναι μαγικό. Ή μάλλον κράτα καλύτερα πως όλος ο χώρος μπορεί να σε μαγέψει. Και όχι μόνο με την γεύση του. Το BarBara Que είναι το μέρος που μπορείς να απολαύσεις ένα burger σαν άντρας. Αυτό που βγαίνεις έξω με τους φίλους σου και λες «απόψε θα γίνει μακελειό». Και το κάνεις. Υπό ήχους jazz και soul βέβαια, αλλά το κάνεις.

barb3

Και έρχονται τα παναρισμένα φιλετάκια chicken bits για ορεκτικό και παίρνετε και την μεξικάνικη σαλάτα που θα σου ανοίξει την όρεξη και μετά έρχεται η σειρά του burger. Μιλάμε για premium black angus, όχι αστεία. Κιμάς που θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες. Μοσχάρι δηλαδή ελευθέρας βοσκής το οποίο εκτρέφεται χωρίς ορμόνες ανάπτυξης. Κρέας για έρωτα, burger γεννημένο για πάθη.

barb6

Αν βρεθείς εκεί με την παρέα -να βρεθείς βασικά γιατί τα σπάει- μην παραλείψετε το ομώνυμο BarBara Que με χειροποίητη BBQ sauce και το FoodPorn με το διπλό μπέικον και το τσένταρ. Μέσα στα διαμάντια του νέου καταλόγου του μαγαζιού, κερδίζουν τα Italian Mafia με τα ιταλικά τυριά και το λάδι τρούφας, αλλά και το Τexas Buffalo που είναι αυστηρά για τους δυνατούς παίκτες.

barbara

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στα Βριλήσσια, θυμήσου πως υπάρχει ένα μαγαζί που τιμάει το burger στο έπακρο. Που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα όσα γνώριζες για το burger μέχρι σήμερα.

Δώσε πόνο και καλή όρεξη.

Eθνικής Αντιστάσεως 27, Βριλήσσια, τηλ.: 21 3034 9058



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved