Μια hoover bike για να πας βόλτα την Olivia Wilde

Θα είναι σαν παίζεις στο Tron, αλλά δεν θα είναι.

Το remake του Tron Legacy μπορεί να μην ήταν ό,τι πιο πετυχημένο είδαμε τα τελευταία χρόνια, ωστόσο και μόνο η αίσθηση ότι μπορείς να μπεις μέσα στο βιντεοπαιχνίδι και να πιάσεις μέγιστη ταχύτητα με τις μηχανές του αύριο είναι ένα concept που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, έρχεται ένας ιδιαίτερος τύπος, ο σχεδιαστής Rico Kersten, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σχεδιασμό οχημάτων με πινελιές από το μέλλον, και μας φέρει την παραπάνω κατάσταση μερικά χρόνια νωρίτερα από ό,τι την περιμέναμε.

the beast6

Ο Γερμανός εμπνεύστηκε από τις θρυλικές lightcycles του «Tron» και σχεδιάσε μία hoover bike που μοιάζει αρκετά με εκείνες που καβαλούσε η Olivia Wilde. Το όνομας της; «The Beast». Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη απόπειρα κατασκευής μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας, άλλωστε η μια ρέπλικα εκείνης που είχε χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα, πωλήθηκε πριν λίγα χρόνια σε δημοπρασία. Ωστόσο, η εκδοχή του Kersten είναι με διαφορά η πιο φουτουριστική.

Παρόλα αυτά, μην περιμένεις να τη δεις σύντομα στους δρόμους. Το project παρουσιάστηκε στα πλαίσια ενός διαγωνισμού βιομηχανικού σχεδιασμού, του «Α Road Trip in 2016». Επομένως, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ποτέ τα σχέδια του θα απασχολήσουν σοβαρά τις εταιρείες κατασκευής μοτοσικλετών. Πάντως αν κυκλοφορήσει ποτέ, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κάθε πρωί στην Αθηνών-Λαμίας (εφόσον έχουμε κανονικούς δρόμους μέχρι τότε).

Για περισσότερες φουτουριστικές δουλειές του Kersten μπορείς να δεις εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved