Aston Martin για να βλέπεις και να μην αγγίζεις

«Κι εμείς τι θα γίνουμε; Μπανιστηρτζήδες θα γίνουμε;»

Αν σου αρέσουν οι κλασάτες κυρίες, τότε η Aston Martin είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που σου έχουμε για να δοκιμάσεις τις επιδόσεις σου στο «φλερτ».

Ο Βρετανικός κατασκευαστής έφτιαξε το πιο όμορφο μοντέλο 200 μιλίων, εισάγοντας μια έκδοση «Volante drop-top».

ASTON MARTIN DB11 VOLANTE 9

 

Η πτυσσόμενη οροφή του DB11 Volante χρησιμοποιεί 8 στρώματα σύγχρονων ακουστικών και μονωτικών υλικών για την παρεμπόδιση του καιρού και του θορύβου από τον άνεμο.

 Αναδιπλώνεται σε μόλις 14 δευτερόλεπτα και κλείνει σε 16, ενώ καταλαμβάνει μικρότερο χώρο από το παλιό DB9 Volante, προσφέροντας κέρδος 20 % στον όγκο του κορμού.

ASTON MARTIN DB11 VOLANTE 12

Δεν γοητεύει μόνο η Aston Martin. Δες εδώ την πιο διαστημική Lambo.

«Για πολλούς από τους πελάτες μας, και μάλιστα πολλές γενιές πελατών της Aston Martin, το Volante προσέφερε πάντα κάτι πολύ ξεχωριστό», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Andy Palmer, για να συμπληρώσει: «Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός κομψού στυλ, έμφυτης αθλητικής ικανότητας και αισθητικής εμπλοκής πάνω από άλλα ανοιχτά αυτοκίνητα».

ASTON MARTIN DB11 VOLANTE 1

 

Η Aston Martin θα ξεκινήσει να παραδίδει το DB11 Volante κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και βάσει της τιμής εκκίνησης (187.000€) μοιάζει με μία τύπισσα κάπως τσιμπημένη, για την οποία θα πρέπει να ξοδευτείς λίγο παραπάνω για να... την «ρίξεις». 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved