Ηλεκτροκίνητο καρτ που πιάνει ταχύτητες super car

Μικρό στο μάτι, μεγάλο στις επιδόσεις το C5 Blast.

Τι ωραία τα καρτ. Μεταξύ μας, λίγοι μπορούσαν να ψήσουν τους γονείς του να τους πάνε, αλλά όσοι τα κατάφερναν είχαν να λένε ιστορίες για 4-5 διαλείμματα. Οι υπόλοιποι βολευόμασταν με κάτι αργοκουρούτες στα λούνα παρκ, που στην πραγματικότητα δεν αποτελούσαν κάτι περισσότερο από εξελιγμένα μοντέλα των συγκρουόμενων.

Τα θυμηθήκαμε όλα αυτά, με αφορμή αυτό εδώ το μοντέλο της Daymak το C5 Blast Go-Kart. Πρόκειται, για ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο πιο όμως πιάνει τα 0-100 σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα –ναι πιο γρήγορα και από πολλά super cars που κυκλοφορούν εκεί έξω.

daymak go kart 2

Όπως καταλαβαίνεις, όσο ανεβαίνουν οι επιδόσεις, ανάλογα αυξάνεται και η τιμή –προφανώς. Κοντά στα 60.000 δολάρια κοστίζει ένα C5 –κάτι περισσότερο δηλαδή από τα υπέροχα κοντέινερ που μπορεί να αγοράσεις και να τα μετατρέψεις σε κατοικία.

Εξίσου προφανώς, το γεγονός ότι μιλάμε για καρτ δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα απευθύνονται σε παιδιά. Εκτός και αν έχεις βάλει σκοπό να μάθεις τα παιδιά να οδηγούν όπως ο Τζέιμς Μποντ ή ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved