Η Δύναμη βρίσκεται στο Jacket

Ρούχα εμπνευσμένα από το Star Wars που δεν είναι cosplay; Ω ναι!

Κουράγιο σύντροφοι. Δύο μέρες έμειναν για την επίσημη πρεμιέρα του Star Wars Rogue One και όλοι κινούμαστε σε ρυθμούς Jedi. Ή Sith, αναλόγως τα γούστα. Και μιλώντας για γούστα, έπεσε στο μάτι μας μία πολύ τίμια προσπάθεια, που απευθύνεται σε όλους τους φανς με καλό γούστο στο ντύσιμο.

Η Columbia που εδώ και πάνω από 70 χρόνια κατασκευάζει ρούχα αποκλειστικά για outwear και sportswear, έβαλε το χεράκι της και δημιούργησε 3 μοναδικά και κορυφαία ρούχα εμπνευσμένα από την καινούργια ταινία Star Wars. Προσοχή: δεν μιλάμε για στολές cosplay σαν κι αυτά που είδαμε το Σάββατο στο Athens Star Wars Day, αλλά ρούχα δημιουργημένα από τα καλύτερα υλικά της αγοράς με την τεχνογνωσία και την διαχρονική ποιότητα της Columbia.

Και αν θέλεις να σώσεις ή να κατακτήσεις την καθημερινότητα, η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι τον καλύτερο εξοπλισμό. Και ναι, οκ, χρειάζεσαι και την Δύναμη με το μέρος σου.

 

Το επαναστατικό jacket της Jyn Erso

columbia jacketsjyn jacket with logos

Έτοιμο να αντιμετωπίσει, όχι μόνο τον Γαλαξία, αλλά τις αντίξοες συνθήκες του κλίματος και ιδιαίτερα την υγρασία και τις ξαφνικές βροχοπτώσεις. Κατασκευασμένο από επεξεργασμένο βαμβάκι με δερμάτινη επένδυση, είναι το μόνο jacket που θα χρειαστείς για τις καθημερινές σου περιπέτειες στους δρόμους των Αθηνών, όπου το μετρό δεν λειτουργεί, η Κατεχάκη έχει πήξει και η βροχή σε πιάνει πεζό περιμένοντας στη στάση.

 

Το σκληροπυρηνικό μπουφάν του Cassian Andor

columbia jacketscassian parka with logos

Αν αύριο το πρωί η Γη βίωνε μία νέα Εποχή των Παγετώνων, οι μόνοι επιζώντες θα ήταν οι τυχεροί που θα είχαν αποκτήσει το μπουφάν του Cassian Andor. Περιέχει μάλλινη κουκούλα που σε προστατεύει από βροχές και χιονόνερα αλλά η μεγάλη του μαγεία βρίσκεται στην τεχνολογία OmniTech Reflective, που κρατάει την θερμότητα του ρούχου στο σώμα σου, ώστε να είσαι ζεστός όλες τις ώρες. Εξυπακούεται πως το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αδιάβροχο. Ψήθηκες;

 

Το  ζόρικο άνορακ των Death Trooper

columbia jacketsdeath trooper with logos

Αυτό το αδιάβροχο jacket μαρτυρά δύο καταστάσεις θα σε κρατήσει στεγνό και ετοιμοπόλεμο, όταν η Αυτοκρατόρια δεν σου ζητάει να τσακίζεις κεφάλια των Rebels. Το αδιάβροχο των Death Trooper λειτουργεί τόσο ικανοποιητικά όσο το ίδιο το Death Star καθώς διώχνει όλη την υγρασία προς τα έξω, ώστε να μην υπάρχει επιπλέον ιδρώτας και κακοσμία. Και άσε τους Jedi με τις πιτζάμες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved