Είναι denim πουκάμισο και πάει με όλα

6 επιλογές για εσένα που αγαπάς το τζιν ύφασμα.

«Το πουκάμισο το denim μια φορούσα εγώ και μια εσύ», χάθηκε το μέτρο, χάθηκε η ρίμα, τα πάντα όλα χάθηκαν και ευτυχώς που πρόλαβε και το τραγούδησε ο Νταλάρας όταν ακόμα οι πολλοί άνδρες φορούσαν θαλασσιά πουκάμισα.

Διότι, αν το τραγούδι έβγαινε τώρα το μόνο προς θαλασσί (για την ακρίβεια κάτι που να προσεγγίζει το θαλασσί) που έχουμε όλοι στις ντουλάπες, είναι το denim πουκάμισο, το τζιν (όπως το λέγαμε παλιότερα), το οποίο τα τελευταία 4-5 χρόνια όχι απλώς έχει αναβιώσει, αλλά έχει αναδειχθεί στην απόλυτη casual επιλογή για όλες τις ώρες, όλα τα μέρη και όλες τις περιστάσεις.

Βέβαια, denim είναι το ύφασμα, επομένως πέρα από τις πιο συνηθισμένες μπλε αποχρώσεις, μπορείς να το βρεις και σε γκρι ή ακόμα και μαύρες.

Δεν υπάρχει brand για brand, από τα προσιτά και μαζικά μέχρι τα πιο exclusive, που να μην έχει σχέδια για demim πουκάμισα στις χειμερινές συλλογές του.

bijoux hommes bracelet homme cuir montre

Και ξέρεις κάτι; Πολύ καλά κάνουν, διότι το denim είναι βολικό, συνδυάζεται εύκολα και είναι και ωραίο, ρε φίλε. Ωστόσο, χρειάζεται μια μικρή προσοχή, καθώς είναι πολύ λεπτή η γραμμή που χωρίζει το ωραίο ντύσιμο με denim από το ντύσιμο κλαρινογαμπρού με denim. Εμείς όμως δεν φοβόμαστε, ξέρουμε ότι έχεις κριτήριο και αισθητική και δεν χρειάζεσαι συμβουλές.

Στην γκάλερι που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά σε φρέσκα σχέδια denim, σχέδια από όλη την γκάμα των brands. Κάποια είναι όντως απλησίαστα, αρκετά από αυτά όμως αποτελούν προσιτές και οικονομικές επιλογές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved