Αυτά είναι τα πιο γουστόζικα Nike που έχουμε δει εδώ και καιρό

O ντι-τζέι Virgil Abloh κρύβεται πίσω από τον σχεδιασμό τους.

Βρισκόμαστε τα τελευταία αρκετά χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τα δύο τρία τελευταία μπροστά σε μια μικρή επανάσταση όσον αφορά τα sneakers: οι εταιρείες πια προσλαμβάνουν γνωστούς σχεδιαστές-μόδιστρους-άνθρωπους της haute couture για να σχεδιάζουν τα νέα τους μοντέλα. Πράγμα που δείχνει το υψηλό στάτους που απολαμβάνουν πια τα αθλητικά παπούτσια στον κόσμο της μόδας –αλλά και στο κοινό.

agsdfgsdfgsdgsdf

Σε αυτήν ακριβώς την περίπτωση εμπίπτει και η νέα συλλογή της Nike με ονομασία «The Ten» που αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο. Πίσω από τον σχεδιασμό του βρίσκεται ο ντι-τζέι Virgil Abloh. Μην σου ακούγεται περίεργο, ο άνθρωπος εκτός από μουσική ξέρει και από ρούχα, αφού πολύ πρόσφατα άνοιξε τον δικό του οίκο μόδας («Off White» το όνομά του) στο Μιλάνο!

Ο τύπος έκανε μια πολύ απλή και σαφή δήλωση σχετικά με το τι ήθελε να σχεδιάσει: «ήθελα να φτιάξω κάτι που σταματάει το μυαλό από το ανούσιο σκρολάρισμα» είπε. Και κρίνοντας από τα δημιουργήματά του έχει δίκιο. Αφού, λογικά, λογικότατα το μάτι κολλάει με αυτά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved